júl
10

:::Skoda Dodi:::
A múlt heti nagy sikerű körömgrillezés után ezúttal a magyar gasztronómia egyik büszkeségét, a kóbászt készítettük el, autentikus segédeszközök hiányában egy átalakított biciklipumpa és néhány méter vékonybél segítségével. Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta: a kóbászok tökéletes külalakkal és még jobb ízzel rendelkeztek, úgyhogy jövő héten disznósajt! :)

Kattints a képre és nézegess táguló beleket!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr62555917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szsz 2008.07.10. 20:13:19

A feléig bírtam a fotóbeszámolót. Honnan a búbánatból szereztetek vékonybelet? Mindenki beleadott egy kicsit vagy a legkevésbé hatékony munkaerők "önként" jelentkeztek?

aniko 2008.07.22. 11:49:29

És tényleg kolbász lett belőle! Döbbenet, undorító!

Skoda Dodi 2008.07.23. 10:25:46

Mi van, Werischwaron nem vágnak disznót? :)
süti beállítások módosítása