:::Skoda Dodi:::
A múlt heti nagy sikerű körömgrillezés után ezúttal a magyar gasztronómia egyik büszkeségét, a kóbászt készítettük el, autentikus segédeszközök hiányában egy átalakított biciklipumpa és néhány méter vékonybél segítségével. Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta: a kóbászok tökéletes külalakkal és még jobb ízzel rendelkeztek, úgyhogy jövő héten disznósajt! :)
Kattints a képre és nézegess táguló beleket!
júl
10
3
hozzászólás A bejegyzés trackback címe:
https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr50555917
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
szsz 2008.07.10. 20:13:19
A feléig bírtam a fotóbeszámolót. Honnan a búbánatból szereztetek vékonybelet? Mindenki beleadott egy kicsit vagy a legkevésbé hatékony munkaerők "önként" jelentkeztek?
aniko 2008.07.22. 11:49:29
És tényleg kolbász lett belőle! Döbbenet, undorító!
Skoda Dodi 2008.07.23. 10:25:46
Mi van, Werischwaron nem vágnak disznót? :)
Utolsó kommentek