feb
6

 :::kurosz:::

A Miskolci Régészeti Tudományos Diákkör és a Miskolci Egyetem Régészeti és Őstörténeti Tanszéke tisztelettel meghívja egyetemünk valamennyi régészhallgatóját


a 2011. április 8 és 10 között megrendezésre kerülő

Régészhallgatók Országos Találkozójára,

melynek idén a Miskolci Egyetem ad helyet.

 

A programok péntek déltől a Fémöntészeti Tanszék laborjaiban kezdődnek, majd az esti órákban a már hagyományos bemutatkozó műsorral és vetélkedővel folytatódnak. Szombaton tartjuk meg a szakmai napot, melyre várjuk azon hallgatók jelentkezését akik iskoláikat képviselve előadást kívánnak tartani. Vasárnap rövid séta Tapolcára majd hazautazás.

A részletes programról hamarosan tájékoztatunk mindnekit!

Szállást a Miskolci Egyetem kollégiumaiban tudunk biztosítani (kb.: 2000huf/éj/fő) 

FIGYELEM!

Most jön az igazán fotnos rész, mivel miskolci barátaink február közepéig kérnek egy pontos létszámot arról, hányan képviselnénk a találkozón szerett egyetemünket! Kérek mindenkit, ha csak nincs valami sürgős és halaszthattlan dolga (mint például ellik a deguja, stb.) próbáljon meg időt szaktani a rendezvényre. 

Jelentkezés illetve további információk jól megszokott címünkön: kuroszmagazin kukac gmail pont com.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr592610749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása