sze
7

Kocsma-túra

13:00

 

 :::Korvett kapitány:::

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a méltán népszerű régész-kocsmatúra, ami egyben az ELTE BTK egyetlen hasonló rendezvénye! Noha a buli idén péntekre esik, megéri majd Pesten maradni! Ha csak most kerültél az egyetemre nincs is ennél jobb alkalom, hogy megismerd a várost és szeretett egyetemünk környékének szórakozási lehetőségeit valamint régészeti emlékeit! A felsőbb évfolyamok hallagatói számára is tartogatnak majd meglepetéseket az állomások ahol nem csak helyismeretre, alkoholbírásra, és lexikális tudásra lesz majd szükség! A verseny kb. 2 órát vesz igénybe amit egy fergeteges bulival zárunk le egy, egyenlőre még titkos helyen.

A túra időpontja 2010 október 1. (péntek)

Kezdés 18:00, Dühöngő.

A túra során a résztvevő csapatok végigjárják a Campus környékének és Budapest belvárosának nevezetességeit valamint a régészhallgatóság által látogatott legtutibb kocsmáit és szórakozóhelyeit! Az egyes állomásokon különféle feladatokon bizonyítják be szakmai rátermettségüket! 

Jelentkezés:

A jelentkezéshez nem kell más tennetek mint szervezni egy 4-10 fős csapatot*, majd kitalálni valami ütős csapatnevet, végül az egészet elküldeni a kuroszmagazin@gmail.com-ra! Ezért cserébe indulási jogot nyertek a kocsma-túrán, valamint kaptok egy "túlélőcsomagot" az induláshoz ami egy térképet, az állomások sorrendjét stb. tartalmazza!

A jelentkezés határideje 2010. szeptember 17. (péntek)


A játéknak persze tétje is van! Az első helyet kivívó csapat komoly szakmai elismerés mellett nyereményekre számíthat!

*a csapat tagjainak kizárólag az ELTE volt, vagy jelenlegi régészhallgatói közül kerülhetnek ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr552266567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása