már
28

:::Dr. Patawan:::

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.

Kedves Mindenki! 

  Jövő hét kedden (03. 30.) D. Zsombor nyíregyházi és N. László gyöngyöspatai lakos közelgő születésnapjukra tekintettel fergeteges össznépi banzájra hívnak mindenkit! A jeles eseményen az asztal alá isszuk magunkat méltón elbúcsúztatjuk a két úriember 20. életévét, és egyben köszöntjük a tavaszi szünetet is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pontos hely az Alaptábor lesz, ahova 20:00-kor érkezik meg társaság. 19:00 -kor találkozó a Dühöngőben. Gyertek el minél többen, a partihangulat, disko partizani és nagymértékű alkoholfogyasztás garantált!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr491870600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egon bácsi 2010.04.14. 00:34:49

...amint hallottam, mindebből minden bejött, csak a letaglózó partihangulat, meg a mítoszba illő fogyasztás nem vágta le a biztosítékokat a paksi erőmű központi konzolján...lehet, h néha feljebb is lehetne csavarni a DRIVE feliratú potmétert az emplifájörön...had sisteregjen...dehát, a ti farkatok, ti veritek...

Dr. Patawan 2010.04.17. 15:29:48

Kedves Egon bácsi!

Csak gratulálni tudok. Két héttel a buli után sikerült írnod egy olyan kommentet, amiben rendkívül kedves módon kinyilvánítod nemtetszésed egy olyan eseményről, amin (az "amint hallottam" írásod alapján) ott sem voltál. Így tényleg rendkívül sok alapod van szidni bármit is.
Annyit, hogy valóban, az este nagy részében nem volt az a "klasszikus" partihangulat, és a többség nem is itta magát az asztal alá. De tudod, ettől függetlenül elég sokan összegyűltünk, iszogattunk, beszélgettünk, röhögtünk, és egész egyszerűen jól éreztük magunkat. Az estét később aztán már inkább "partizósan" folytattuk - és később fejeztük is be egy másik helyen.
Lehet, hogy nem voltunk seggrészegek, és lehet, hogy nem volt óriási partihangulat. Az is lehet, hogy volt, aki egész egyszerűen nem érezte jól magát, és kevesellte a fogyasztást. Ezt nagyon sajnálom, és remélem, legközelebb az illető személy is jól fogja magát érezni. Mi nem vettük észre, és nem is szólt nekünk senki, hogy "szar a buli", vagy "nem iszunk eleget", vagy akármi hasonlót. Ha ezt tette volna, esetleg tudtunk volna segíteni valahogy. De szerintem a többség igenis elégedett volt, jól érezte magát, ivott amennyit akart, a hangulat is jó volt, és aki szeretett volna, partizni is tudott. Sajnos azt is tudomásul kell venni, hogy nincs olyan buli, ami kivétel nélkül, mindenkinek 100%-osan tetszene (Ezt Te is tudhatnád, mivel biztos voltál már olyan helyen, ahol mások jól érezték magukat, te viszont nem).
Végül pedig csak annyit, hogy a meghívó szövege elsősorban vicces akart lenni. Nem "a farkunkat vertük" mindezzel; egész egyszerűen csak egy jó hangulatú közös ivásra és partizásra hívtuk az embereket. Szerintem mindez meg is történt; hogy a buli kinek jobban, kinek kevésbé jött be, arról nem tehetünk.
Ha olyan írt volna kritikát a buliról, aki ott van, akkor elfogadtam volna. De, kedves Egon bácsi, a te kommented így nem más, mint egy alattomos mocskolódás egy olyan ember részéről, aki még csak ott sem volt. Ha pedig azzal jössz, hogy csak egy olyan ember véleményét közvetíted, aki ott volt, a hangnemed akkor is iszonyatos kulturálatlanságot tükröz.
Ha az ember kritizál valakit, akkor azt lehet normálisan is. Mivel az ország egyik legnevesebb egyetemére jársz, és elvileg tanult, értelmes ember vagy, igazán lehetett volna benned annyi kultúra, hogy mindezt nem ilyen hangnemben írod le. A poénkodás egy dolog, és megint más, amikor sértegetünk valakit. Márpedig Te ez utóbbit tetted.

Így pedig még egyszer csak gratulálni tudok. Igazán értelmes és kulturált személy vagy; és örülök, hogy egy szakra járhatok Veled. És mivel én nem szoktam névtelenül vitázni senkivel (és pláne nem ócsároló megjegyzéseket írni nekik), üdvözlettel:

Nagy László, harmadéves régészhallgató

Dr. Patawan 2010.04.17. 15:30:48

Hoppá, ez egy picit hosszú lett. Elnézést mindenkitől a terjedelmért.
süti beállítások módosítása