feb
12

Buli ajánló

Címkék: buli 16:00

:::kurosz:::

-reklám-

Sz. Zs. győri lakos a hónap 25. napján csakúgy mint tavaly, ismét öregebb és szebb lesz. A tanszék madammja néven elhíresült kollegina ezen jeles napot szeretné mindneki számára garantáltan emlékezetessé tenni egy nagyszabású bulival, ahová a KuroszMagazin minden kedves olvasóját is meghívja! Magazinunk szívesen vállalta a  segítséget némi ellenszolgáltatásért  a nemes cél érdekében a lelekes ünneplő tömeg toborzását, úgyhogy lássuk is a részleteket!

Sz. Zs. győri lakos bulijára két hét múlva csütörtökön kerül sor (február 25.) valamikor az esti órákban, valami megfelelően nagy helyen, mivel elég sokan leszünk. A tobbi részlet a titkok homályáos ködébe vésze, de ne aggódjatok, amint megtudunk valamit közüljük!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr791752305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása