jan
28

Hírek

10:00

:::kurosz:::

Kedves gyerekek!

Február első hetében lehetőleg mindenki szabaduljon meg az indexétől. Jövőhéttől már csak jópár sör áráért vehettek tőle könnyes búcsút a TO-n, ha eddig még nem tettétek meg.

Február harmadik napján, szerdán ismét szemeszternyitó óramegbeszélés. A részvétel szigorúan ajánlott mindenkinek, mert aki nincs jelen nem szólhat bele az órák időpontjainak kialakításába, továbbá nagyon csúnyán fogunk rá nézni fél évig. A korszakok különböző óramegbeszéléseinek pontos időpontjait hamarosan olvashatjátok a tanszéki hírdetőtáblán.

A hónap negyedik napján este nyolckor ellepjük a Pascuccit és nagy dínom-dánomot meg sejehuját tartunk, amit később a Szódában folytatunk. Az est hivatalos apropója a tradiconális felező bál  modern időkbe átültetett változata. Elsősök gyertek mert alig ismerünk titeket és  a közelgő avatótok miatt nem árthat ismerősöket szerzni a felsőbb évfolyamokból. Megkülönbenis.

Az utolsó téli hónap első hétvégéje a disznóságokról fog szólni! A Városligetben mangalica fesztivál lesz sok finomsággal, főzőversennyel, pálinka- és borkostolással! A tömegben találkozik a zerkesztőség tagjaival ingyen meghívhatja őket egy sörre + egy kétéves KuroszMagazin előfizetésel si gazdagabb lesz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr51706970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása