dec
4

Kocsma teszt: Pascucci

Címkék: kocsma 13:30

Az elmúlt időszakban a régészhallgatók által látogatott kocsmák száma meglehetősen beszűkült. Az alábbi sorozatindító posttal szeretném bővíten a tisztelt olvasók kocsmai látóterét az egyetemtől, még  buli után tömegesen is megközelíthető, anélkül, hogy  a társaság fele elveszne/lemaradna” távolságban lévő helyek körbejárásával és tesztelésével. A mai áldozatunk a Mokka avagy másik nevén Pascucci, ahogyan sokan cégérén a pesti éjszakába virító felirat alapján ismerik.

Főbb adatok: A tanszéktől gyalog 10 – 15 perc kényelmes sétával elérhető, a Blahától fél perc séta (VII. ker. Dohány utca 47.). A kétszintes véralkoholszint-karbantartóban ritka a teltház, és egy nagyobb társaság is bármikor kényelmesen elfér benne. A szzellőzés jó, ezért erősen dohányos társaságban sem túl zavaró a füst.

Árak: A  csapolt Ászok 290 Ft ( Két korsónként egy pohár ajándék!) ,  Jhonny Walker + energy drink 590,  Royal vodka + narancs, 390  Ft.  Azaz összességében még az elfogadható kategórián belül vagyunk. A kiszolgálás igen gyors ráadásul a pincércsaj sem semmi. Ráadásul addig van nyitva amíg van bent valaki, ha nincs, akkor is garantáltan várnak hajnal 1-ig. 

Összpontszám: 7/10.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr501551378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása