nov
17

:::kurosz:::

Igazi tudomány, nyelvészet és az ős-szittya-hun-pártus-magyar-avar-sumír-szanszkrit-pannon kutatás legújabb fejleményei! Páratlan szómagyarázatok!
                                                      Csak itt!


Köszönjük :::virág:::-nak, hogy felhívta figyelmünket erre a páratlan internetes gyönygszemre!

Vigyázzat! Kizárólag erős idegzettel és rekeszizommal rendelkező olvasóinknak ajánlom! A nevetés az értetlen " ez meg most komolya vagy mi a ....." érzés elkerülehtetlen.

Azt eddig is tudtam, hogy Tutankhamon Tóth Kálmán, de hogy Arisztotelész Harisnyás Tóth Illés az az első comment olvasásig kimaradt... (Miért szerepel minden ősmagyar névösszetételben a "tóth" szó? Ez valószínűleg a szakrális uralkodó neve lehetett, ez egyértelmű tóth - TÓ-th. Tó, azaz víz. A csnedes állóvíz az élet forrása és az örök létbiztonság jele, vagyis ómagyarul "életadó"-nak fordíthatjuk. A "th" egy, az uralkodóréteg megnevezésénél az alanyaeset kifejezésére szolgált hun-szittya-avar őseink nyelvében. Pontos eredetét sajnos nem tudjuk, mert az valószínűleg a Siriusi időkre vezethető vissza, és mint tudjuk az első Buda osztályú Idősík-dimenziócirkáló hadiürhajónk, a Khündü elvesztése utántól nincsenek biztos információink, de ez egy másik történet... Nem is oylan nehéz ómagyarnyelvészkedni :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr551528331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuzáná 2009.11.21. 11:04:04

" Az archeológia azért nem így működik, ahogy most leírtam (lásd archeológia címszó alatt), mert bizony a tudósoknak köszönhetően ez a tudományág se olyan, mint amilyennek lennie kellene. Ezzel a problémával a Betiltott Archeológia című könyvből bárki megismerkedhet. (Cremo–Thompson: Forbidden Archeology, 1994.)"

Megint kiderült, hogy mindenki hazudik itt mindenkinek... Pfúj... Holnaptól passziváltatom magamat...
süti beállítások módosítása