sze
22

:::EsGé&mesterházy&virág:::

Rendkívül érdekes, tényfeltáró link: http://rajottem.blog.hu/2009/09/21/regeszet_5. Külön felhívnám a figyelemet az igen épületes kommentekre, stílusuk alapján valószínűleg egy kelet-Magyarországi zsákfalu kocsmapultjánál foglamazódhattak meg a hatodik feles elfogyasztása után. :)
Külön felhívjuk a figyelmet a kommentek közt megtaláható gyöngyszemekre.

 

A poszt valóban felháborító tudatlanságról és primitvizmusról árulkodik, ámbár ha ettől elvonatkoztatunk vicces, hogy az Isten állatkertjáben tényleg nincsen kerítés. Noha igaz, hogy az egészben a nem kis számú komment a "legjobb". A link megnyitását  egyedül azért nem ajánlom mert ezzel növeljük a blog olvasottságát, de egy poénnak elmegy.(A szerk.)

kizárólag erős idegzetűeknek

A hír érdekessége, hogy bő egy órán belül három kollágánk is értesítette róla a szerkesztőséget, ennek okán jelent meg három név alatt a poszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr621398479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babettáné 2009.09.22. 22:11:00

Ezeket fizetik ezért vagy tényleg ekkora büdös taplók vannak köztünk? Lehet, hogy kiköltözöm inkább Caprira...

Fullár 2009.09.22. 22:19:15

Azért emberek mennyire ráérnek hosszasan hülyeségeket gépelni...
süti beállítások módosítása