sze
22

Figyelem!

10:30

Az e hét csütörtökre tervezett Welcome Home Party elmarad! Mivel még a napfényes Itáliában lelkesen ásó kollégáinkat sem akarjuk kihagyni a jóból. Aggodalomra azonban semmi ok, mivel kamatostul bepótoljuk az egészet. A történelem első saját (zártkörű) régész-kocsmájával! Az esemény várható időpontja október 12., a pontos részletek hamarosan a Dühöngőben.

A programváltozás miatti kellemetlenségért mindekitől elnézést kérünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr221398835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Patawan 2009.09.22. 21:07:44

Héjj! Emberek! Én inkább azt javaslom, hogy a buli elmaradása helyett tartsunk egy pre-Welcome partit! Bár a kurosz magazin főszerkesztője nem lesz ott, de sok más lelkes támogatója igen, úgyhogy gyertek el mégiscsak csütörtök este 8ra a Dózsába! Igyunk előre az ásó társaink bőrére, na! Néhányan biztos leszünk ott (harmadév néhány eléggé szomjas fia-lánya biztosan), szóval aki tud, jöjjön el mégiscsak!
süti beállítások módosítása