jan
21

:::Skoda Dodi:::
Kedvenc budapesti szórakozóhelyünk kedvenc, havonta jelentkező programja 2009 ben először most szombaton: Újra Balkan Beats a Gödörben!

Aki már volt Balkan Beats-en, az tudja, hogy az eseményt kurva jó cigányzene, nagyon jó hangulat, és az első sorban táncoló 0-70 éves romák jellemzik (a 0 nem túlzás, múltkor tényleg volt egy csecsemő is...)

A következő estén a házigazda Romano Drom mellett a francia Poum Tchack lép fel, akik manouche-t ötvöznek tradícionális cigányzenével, és nagyon jók. A Romano Drom meg mindig nagyon király, úgyhogy a hajnalig táncolás ezúttal is garantált. A belépés ráadásul ingyenes, úgyhogy semmi nem akadályozhatja meg a kedves olvasókat, hogy eljöjjenek és rommá táncolják magukat a roma zenére:) Mi ott leszünk.

u.i.: Már most szólok minden érintettnek, hogy a következő Balkan Beats-en 02.14-én a !DelaDap lesz a vendég. Ingyen...

 Poum Tchack:

 

Romano Drom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr16894148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babettaj.-né 2009.01.25. 21:42:17

Na Dodi ne reklámozzad má még a végén nem fogunk beférni!
A balkán beats meg egyébként tényleg nagyon király!
süti beállítások módosítása