ápr
14
:::kurosz:::
Kedvenc régész blogunkon, a Sírásók naplóján értesültünk róla, hogy a Raiffeisen  garázsépítése miatt bontják a budai vár egyik falát. Mint megkerülhetetlen médiaszereplő, a Kurosz Magazin fontosnak tartja, hogy tiltakozását fejezze ki. A cikkeket itt olvassátok el , aztán ez ellen tüntessetek, ne a vizitdíj ellen. A Raiffeisen és a KÖH illetékesei meg szarjanak sünt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr55424541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Okostor 2008.04.14. 09:13:13

Bah! Ez az pucér ősfal úgy is csak rontotta a közeli Hilton csodálatos stílusát. Hámeg gondoljátok csak: ezer év múlva a Jajfájzen bank garázsa is már műemlék lehet hehe... Amúgy eredményes lehet egy kis levél ide whc.unesco.org/en/35/ meg persze ide is www.keh.hu/keh (lehetőleg személyesen átadva). Mi démonok már is támogatjuk a mentő akciót mindenféle varázsigékkel.

I.J. 2008.04.14. 20:14:42

Döbbenet... és a faszi este 3/4 8-kor a Híradóban azt meri nyilatkozni, hogy nem az üzleti érdekek előtérbe kerüléséről van szó.

Balkán 2008
süti beállítások módosítása