dec
13
:::kurosz:::
Elmúltunk 50 naposak és lassan vége az évnek is, következzen egy kis statisztika és néhány fontos esemény.

Bármilyen hihetetlen, 50 nap alatt több, mint 1700 egyéni látogatónk volt, köszönhetően annak, hogy november 22-én Surda kollégánk házi sörfőzésről szóló cikke az index.hu címoldalára került az ajánlott blogbejegyzések közé, így néhány óra alatt a világ 28 országából 1163-an olvasták kiváló cikkeinket. Surdának ezúton gratulálunk, az Indexnek meg köszönjük a népszerűsítést, cserébe mi is tettünk pár sorral feljebb egy linket hozzájuk. :)

Néhány fontos esemény: december 14-én pénteken, 18 órától régészkarácsony, mindenki jöjjön, csináljon műsort és hozzon italt magával. December 19-én az ókorosok Pécsre mennek kirándulni, pontos indulási időpont nemsokára a faliújságon látható lesz. Végül egy kódolt üzenet: az a lány, aki még nem élt eleget, és szilveszteri bulit tartott volna abban a budapesti kerületben, ami igazából egy falu város, egy olyan helyen tartja a bulit, ahol villapark is van, de nem ott, hanem a faluban, és lesz egy csomó ember még. Aki érti, jöjjön, mert meg van hívva.

Addig is jók legyetek, és küldjetek cikkeket, meg gyerekkori képeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr89256131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása