nov
28
:::Naffi:::
Gondolom mindenki találkozott már azzal az internetes jelenséggel, hogy: KÖRLEVÉL. Persze mindig más nevet adtak neki, a legjobb szerintem, amikor „Ez nem körlevél” címmel kapja meg az ember. Mikor én még kislány voltam:) , ez tényleg levél formájában működött, amit én akkor ötletes dolognak tartottam és küldözgettem is őket tovább szorgalmasan (anyukámék legnagyobb örömére).

Aztán, egyszer régen, elkészült a saját mail címem, amiről a bejövő körleveleket szintén eljuttattam 5 percen belül 220 embernek, akik, valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, vissza is küldték. És IGEN….. működnek…még élek…és csupa jó dolgok történtek velem az elmúlt 13 évben (még van hátra ha jól számolom 35)...jah és még épek a fogaim. Hogy egyszerű legyen a dolgotok összegyűjtöttem párat, amiket még nem töröltem ki, és külön kategóriákba soroltam őket. Így ha úgy érzitek nincs szerencsétek, vagy meg akarjátok találni a nagy őt 13:42-kor, akkor innen lehet válogatni. Sok sikert hozzá!

Pápa:

Ezt az e-mailt a XVIII. században indította útjára egy informatikus szerzetes, másnap ö lett XIII. Piusz pápa. De senki nem küldte tovább és mindenki meghalt. Kérlek, szabad kézzel írd le 13 példányban, és ne használj semmiféle sokszorosító eljárást! Aztán szkenneld be, mindet külön - külön, és küldd tovább olyanoknak, akiket a legjobban kedvelsz, és tudod az imélcímüket. Ha megteszed, és szerencséd van, másnapra sikerül befejezned és túl leszel rajta. Csak olyannak küldd el, akinek ismered az imélcímét. Mert ha másnak is elküldöd, óriási szerencsétlenség fog érni, például meghalsz vagy beteg lesz egy közeli ismerősöd, akinek ismered az imélcímét. Ne tegyél hozzá, mert csak így, eredeti formájában van mágikus ereje, ahogy XIII. Piusz megírta a saját otthoni PC- jén. Küldd tovább mindenképpen. Másnap szerencséd lesz. Vagy nem. De valamelyik mindenképp. Ígérem.
Ui: Ne feledd, 13 példányban!

Bennszülött néni:

Ez nem a szokványos továbbküldős levél, hidd el működik!! Legalábbis nekem bevált!(olvass tovább) Dél-Afrikában a Jóreménység fokánál lakott egy öreg bennszülött néni, sok bennszülött gyereket meggyógyított. Na ezt a levelet küld tovább 6-7ezer embernek, mindegy kinek és egy héten belül kirepülhetsz megnézni az öregasszonyt, ha fáj valamid, természetesen saját költségen. Ha mégtovább küldöd, esetleg még rendes postán is feladod vagy 10ezer embernek, hamarosan olyan szerencsében lehet részed, hogy a Kirgizisztáni fő esperes megáldja a nevedet és kapsz egy libacombot is panírba a Food Express jóvoltából! Tehát érdemes tovább küldeni 6-7ezer embernek. Ha nem teszed meg ezt 5 percen belül, akkor természetesen nem történnek meg veled ezek a jó dolgok, mint ahogy velem megtörténtek, sőt, 3 napon belül kirohad az összes fogad, nem tudod visszatartani a vizeletedet és teljesen megsüketülsz, esetenként megvakulsz!
Küldd hát el!

A fenyegető:

Törlés!!! Kedves felhasználónk!

Nagyon sokan vagyunk a rendszerben, ezért az oldal egyre lassabb ezt bizonyára ti is észre vettétek!Szűrjük ki azokat akik nem küldik el ezt az üzenetet,hogy ha nem külditek tovább minden ismerősötöknek 3 héten belül akkor sajnos törlünk a myvip rendszeréből,hogy újabb meghívókat tudjunk szétosztani!
Üdv.:myvip csapat!

Szűrés! Kedves Felhasználó!

Ezúton szeretnénk segítségedet kérni az további fejlesztése érdekében. Nyilván te is észrevetted már, hogy az utóbbi időszakban a szolgáltatás sebessége lényegesen lassabb lett, illetve sok funkció nem elérhető. Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van jelen a rendszerben. Ezek sajnos az aktív felhasználóktól veszik el az amúgy is szűkös erőforrásainkat. Hogy kiszűrjük ezeket a felhasználókat, a TE segítségedre is szűkségünk van! Kérjük, küld tovább ezt a levelet az összes ismerősödnek. Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív felhasználó vagy. Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet után egy Új meghívóval jutalmazzuk. Segítségedet előre is köszönjük. Mi továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy az minél több örömöt szerezzen minden felhasználónak.
Köszönettel, Simó György vezérigazgató

Patricia néni:

Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket, de ez a levél egy nagyon jó baráttal jött, aki ügyvédnő, és egy érdekes lehetőségnek tűnik. Ha ő azt mondja nekem, hogy ez működik, akkor működik is. Minden esetre nem veszt vele semmit az ember. A következőket mesélte el nekem: Ügyvédnő vagyok és ismerem a törvényt. Ez egy tény. Ne csapjátok be magatokat, az AOL és az Intel tartja magát az ígéretéhez a bíróságtól és milliós nagyságrendű követelésektől való félelme miatt, ahogy ezt nemrég a Pepsi Cola csinálta a General Electic-kel. Kedves barátaim, ne tartsátok ezt egy buta viccnek. Bill Gates most osztja szét a jövedelmét. Ha most nem reagáltok rá, később megbánhatjátok. A windows még mindig a leggyakrabban használt program. A Microsoft és az AOL kísérleteznek ezzel az e-mailen keresztül elküldött szöveggel (e-mail beta test). Ha elkülditek ezt az e-mailt a barátaitoknak, akkor a Microsoft 2 hétig követi a nyomotokat. Minden egyes személyért, aki ezt az e-mailt elküldi 245 EUR-t fizet a Microsoft. Minden egyes személyért, akinek elküldtétek és ő továbbküldte ezt az e-mailt 243 EUR-t fizetnek, a harmadik személyért, aki megkapja 241 EUR-t fizet a Microsoft. 2 hét után a Microsoft küld nektek egy levelet, amiben kéri a postai címetek megerősítését és küld egy csekket.

Üdvözlettel:
Charles S. Bailey
General Manager Field Operations
1-800-842-2332 Ext. 1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
mailto: Charles_Bailey@csx.com

Én ezt csalásnak tartottam, de két héttel később, miután ezt a levelet megkaptam és továbbküldtem, a Microsoft kérte tőlem a címem és kaptam egy csekket 24800 Eur-ról. Válaszolnotok kell, mielőtt vége a tesztnek, ha valakinek megadatik ez a lehetőség, élnie kell vele. Bill Gates számára ez a kiadás csak egy reklámköltség. Kérlek küldjétek el ezt a mailt annyi embernek, amennyinek csak tudjátok. Legalább 1000 EUR-t kell kapjatok. Ne segédkeznénk az e-mail továbbításban ha nem lenne nekünk is érdekünk. Az apám egyik ismerőse néhány hónappal ezelőtt részt vett ebben. Amikor legutóbb meglátogattam, mutatott nekem egy csekket. Az összes 4324,44 EUR-t tett ki. Patricia néni, egy jóbarátom nagynénje, az Intelnek dolgozik és nemrég kapott egy 4543,23 EUR összegű csekket a levél továbbításáért.

Teszt:

Gondoltam, elküldöm Neked is! Izgalmas, jó teszt... ne csalj! Kipróbáltam a tesztet, és fura volt. Az, aki küldte azt mondta, 10 perccel a levél megkapása után bejött, mit kívánt, úgyhogy azt gondoltam: miért ne? Először is: ne csalj! Ez egy kis játék, szórakoztató, fura véggel. Sorrendben csináld meg, ne csalj! Kb. 3 percig tart, de megéri, bár kicsit ijesztő. Először vegyél elő papírt és ceruzát Ui: Mikor neveket kell választani, olyan embert válassz, akit ismersz, és az első megérzésedre hallgass! Egy sort gördíts egyszerre, ne olvasd el előre a többit, vagy elrontod a játékot.

1. Ird fel a számokat 1-11 ig egy oszlopba.
2. Az 1-es 2-es mellé írj akármilyen két számot, amit akarsz. (1-tol 7-ig)
3. A 3-as és 7-es mellé írd fel azon ellenkező nemű emberek nevét aki kedvelsz.
4. Írd bárkinek a nevét a 4. 5. és 6. sorba (barátok, család)
5. Írj le négy dal címet a 8, 9, 10. és 11.-es sorokba
6.Kivánj valamit!

Itt a kulcs a játékhoz:

1. A 4. mezőbe irt embernek mesélned kell a játékról.
2. A 3. helyen lévő ember az, akit szeretsz
3. Aki a 7-esen van, az akit kedvelsz, de nem működhet a dolog
4. A 4. helyre írtál törődsz a legtöbbet.
5. Az 5. helyen levő ember nagyon jól ismer téged.
6. A 6. a szerencsecsillagod.
7. A 8. dal a 3-as számú emberhez illik.
8. A 9-es a 7-eshez.
9. A 10-es dal az, ami a legtöbbet mondja el rólad.
10. A 11-es az élet érzésed kifejezője.

Küldd el ezt 20 embernek egy óra alatt, hogy kívánságod valóra váljon!! Ha nem, az ellenkezője fog.

Szerelmes:

Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, ".......Ő az." Innentől kezdődik az ijesztgetés:-(( Ha elolvastad, továbbítsd, ha nem teszed, akkor a srácnak, vagy a lánynak, vagy Neked nem lesz szerencsétek az életben!!!!........ 5 percen belül az igaz szerelmed hívni vagy üzenni fog. Ma éjfélkor az igaz szerelmed rájön, hogy szeret téged. Valami jó fog történni veled, kb. holnap délután 13:42-kor, bárhol vagy is. Szóval készülj fel életed legnagyobb élményére. Soha ne hagyj el valakit, akibe szerelmes vagy olyanért, aki tetszik, mert ő majd elhagy valaki olyanért akibe szerelmes. Ma este 12-kor az igazi szerelmed észreveszi, hogy szereted! Ha nem szakítod meg a láncot, legyél felkészülve életed legnagyobb boldogságára! Ha megszakítod, 25 éven keresztül probléma lesz a kapcsolatokkal. Küldd el ezt az üzenetet 20 embernek, ha nem küldöd, 3 éven belül 13 szörnyű szerencsétlenség fog érni!

U.I.: (A főszerkesztő megjegyzése) Az egészben az a legszebb, hogy a cikk írója ettől függetlenül szerintem mindet kipróbálta :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr16243374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dani 2007.11.28. 19:39:05

Viccesek :). ez volt a legfrappánsabb, amit én kaptam :
DEAR RECEIVER,

You have just received an Albanian virus. Since we are not so technologically advanced in Albania, this is a MANUAL virus. Please delete all the files on your hard disk yourself and send this mail to everyone you know.

Thank you very much for collaboration.

Dr. Alban, the Hackerprof.

bd 2007.12.02. 15:15:14

Most kaptam valami kamu körlevelet, hogy szilveszteri buli lesz Budaörsön. Faluban szilveszterezni? Ugyan már...

fanni 2007.12.04. 01:02:44

Csak hogy tudd milyen FALU:D:

"A „legfejlettebb”: Budaörs

A KSH mutatói alapján a 25 ezer fős város, Budaörs számít ma az ország legfejlettebb településének."
index.hu/politika/belfold/ksh3647/

Skoda Dodi 2007.12.04. 06:38:26

Idézet ugyanonnan:
"A SZIGORÚAN IDÉZŐJELBEN vett „legfejlettebb” ... települések rangsorának felállításakor..."

:)

fanni 2007.12.04. 07:30:29

ezt csak hülyén fogalmazták, majd meglátod :)

Gina 2008.04.06. 21:06:07

c-c valószinű pont ez miatta a levél miatt venne észre az a valaki!!!LOL

bianka 2008.07.22. 17:10:04

Nekem a 11-ből 10 vált be nagyon jó!!!!!!
süti beállítások módosítása