nov
29

Hírek

14:40

:::Corvett kapitány:::

- Mindenki nagy örömére Advent alkalmából felkerültek a karácsonyi díszek a dühöngőbe! Ismét van karácsonyfánk is csodás ami csodálatos díszkivilágítást kapott a hátsó táblával együtt! (Az égősort ne piszkáljátok mert egy hibás égő elmozdulása esetén hajlamos kikapcsolni, köszi!)

Akiben túlteng a karácsonyi és közösségi szellem valamint van pár száz felesleges forintja tehet pár szaloncukrot a fára, mivel a tavalyi cukorkészletnek közvetlennül a felrakás után fura módon lábakélt... :)

- Aközelmúltban történt lopások hatására Intézetünk felvette a kesztyűt,  vagyis megkezdődött az épület bekamerázása! Ettől kezdve minden táskára, kabátra és egyéb  fontos tárgyra a Nagy Testvér figyel, resszekessetek tolvajok.
Ennek ellenére azért ne hagyjatok őrizetlenül értékeket!

- Ismét lehet vizsgákra jelentkezni! A félév vége (szorgalmi időszak vége) dec. 17, péntek, ne felejtsétek el időben leadni a szemináriumi dogákat!

- Az első hó tiszteletére új téliesített külsőt kapott szeretett magazinunk is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr372481224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása