okt
4

Október 6.

12:23

 :::kurosz:::

Aki komótosan battyog be az egyetemre és véletlenül egy halom huszárba vagy egy nemzetiszínűre festett rézágyúba botlik a campuson ne ijedjen meg, nem került időalagútba, illetve nem zakkant meg teljesen.

Idén október hatodik az ELTÉn október negyedikére, azaz mára esik. Ezen okból kifolyólag az ország számos pontjáról érkezett hagyományőrző honvédek, huszárok, tüzérek valamint lengyel légiósok tartanak fegyvermustrát és harci bemutatót a "B" épület előtti parkolóban. (A parkolót persze pont ma kell újrafestenie az üzemeltetőnek, no comment, áj láv kipszer...)

Fél ötkor a 172.-es teremben a hagyományőrök és a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem oktatói közös s előadást tartanak az 1849-es év eseményeiről. A rendezvény egész nap tart, megtekintése ingyenes. 

"Éljen a haza, éljen a szabadság!"

Lovagolni nem lehet :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr512343634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása