sze
4

:::kurosz:::

Akivel az újjlenyomatos ajtón belül találkozol 99.5%-ban oktató vagy régészhallgató, egyszóval olyan személy akinek érdemes köszönni, megsértődni nem fog érte az biztos.

Ha belépsz a dühöngőbe (egyből jobbra) szintén köszönj, jobb esetben a hónap végére már az összes éppen ott tartózkodó embert ismered legalább látásból, mégjobb esetben már haverok is vagytok.

A könyvtárba ne vigyél be ételt-itlat, valamint a könyveket a megfelelő helyre tedd vissza! (Tegyél őrjegyet ;-) )

Az óramegbeszélésen feltétlenül jelenj meg lehetőleg tollal, papírral és tanegységlistával felszerelve, mivel itt fog eldőlni a következő pár hónapod beosztása! Továbba azt is megtudod milyen órákat kell felvenned az első félévben, ezáltal nem végzel el hiába teljesen fölösleges órákat. A következő félévre úgyis belejössz.

Ha felsőbbévesek hívnak közös eseményre (kávézni, sörözni, bulizni, piknikezni, várostnézni, siklóernyőzni stb.) akkor lehetőleg menj el, ha csak kis időre is. Nagyon sokban megkönnyti az első egyetemi félévedet, ha ismersz pár felsőbbévest, legyen szó tanulmányi ügyekről vagy a környék legjobb büféjéről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr952256060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása