sze
3

:::Korvett kapitány:::

Látszik, hogy közeledik az ásatási szezon vége és egyre többen kuksolnak újra a gép elött napi rendszerességgel. (Erre mérnökeink és piackutatóink komoly kutatómunkával jöttek rá, mivel az utóbbi két napban igencsak megugrott a napi látogatóink száma -éljen éljen jujjdejó-)

Rövidre fogva a régészhallgatói társadalom egy része már laptora cserélte a csákányt, továbbá kétszer annyiért iszik vizezett sört valahol a Székesfővárosban mint bárhol másutt szép hazánkban. Ráadásul aki terepen van többnyire az sem tud normálisan dolgozni ebben a gány időben. Az éppen megfázásban szenvedők pedig ipari mennyiségű sepivel és teával felvértezve küzdenek az életbenmaradásárt. Magazinunk utánajárt mi is lehet ezen áldatlan állapotok hátterében...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Mélyen vallásos érzelmű olvasóinktól utólagos elnézést kérünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr782259687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása