feb
22

:::Corvett kapitány:::

Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet az alábbi honlapra, ahol több fantasztiku és egyedi terméket kínálnak kismamák és babák számára. íme a kedvencem:

"A mexikói bola, más néven pocakharang szép és különleges kiegészítő kismamáknak a terhesség alatt, valamint a baba születését követően.
A mama gömbölyded formájával harmonizáló bola belsejében olyan harang rejtőzik, amely mozgásra csilingel. Legújabb orvosi kutatások szerint a magzat nagyjából 20 hetes korától hall, így a harang hangját is érzékeli e kortól. A magzat a bola rendszeres hordása – a harang érjen kissé a köldök fölé – által a csilingelést felismeri és a mama hasában megszokott hang az újszülöttet a világrajöttét követően is megnyugtathatja. A babák nagyon szeretnek a mamák nyakában függő bolával játszani, főleg szoptatás alatt!"

 

Egyértelműen az évezred legnagyobb találményáról van tehát szó, egyenesen a mítikus mexikó földjéről! Az anya köldöke elött himbálózó csengő mindne bizonnyal számos gyógytulajdonásggal is bír. Egy britt kutatóintézetből kiszivárgott informáéciók alapján ez lehet a rák ellenszere is! A gyógy- és nyugtató hatást egyértelműen bizonyítja, hogy  gyerekek szeretnek vele játszani. Hát igen, ez megcáfolhatatlan. De ugyanezt kipróbálhatjuk a nyakunkba lógatott szalonna darabkával vagy az Arch. Ért. 1965-ös számával is (bár utóbbit nehezebb beszerezni és hordása is kényelmetlenebb), a gyerkőc egészen biztosan játszani fog vele. Ugyanúgy ahogyna játszik szinte bármivel amihez hozzáfér, netán még hangot is ad. Eddig még csupán kekeckedésnek tűnhet a post, a címmel pedig semmiféle összefüggést nem mutat, amíg meg nem nézzük az árcetlit.

Ehhez a termékhez ugyanis csupán 6800 forintért hozzájuthatunk! (no meg a szállítási költség) Az év üzlete, hiszen ezért az összegért hozzájuthaunk egy igen különleges másfél centi átmérőjű csörgőhöz, amihez ha szerencsénk van még ingyen kaphatunk egy NASA által kifejlesztett, azték indián sámánok által font szallaghoz is! Az senkit ne tántorítson el, hogy egy ugyanilyen csörgőt 300 Ft. lehet kapni bármelyik méterárú boltban tetszés szerinti szallaggal együtt.

Érdemes megnézni a honlap további termékeit is, ha egy ki skönnyed nevetésre vágyunk. Másikkedvencem a 3 in 1 pléd, amit összegyűrve még párnaként is használhatunk! Továbbá hazsnálható otthon, a babkocsiban, sőt még autóban is! Ezekre egyértelmű, hogy egyetlen más pléd sem képes!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr191778022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása