nov
13

A hónap képei

Címkék: archeofeszt 10:30

:::Corvett kapitány:::

Idén is volt Archeofeszt, azaz vérremenő gasztronómiai verseny, evés-ivás, móka és kacagás, no meg buli hajnalig. A versenyzők kitettek magukért, a közönség fantasztikus volt, anyagi kár és személyi sérülés nem történt.
A kis beharangozó után
megtekintehtők a félév egyik legnagyobb közösségéi eseményének képei  az alábbi linken. A fényképes dokumentáció sajnos buli felétől megszűnt, bár lehet, hogy ez sokak számára kedvezőbb is. A felvonultatott étkek receptjei az újrainduló  "éttermi fogyatékos" rovatban lesznek olvashatóak. (Ezért azok a csapatok akik még nem küldték el receptjeiket a szerkesztőségnek tegyék meg mihamarább!)

NYOMÁS A KÉPEKHEZ
 

A versenyen összes 7+1 csapat indult, 42 féle különböző ételt közüllehetett választani.A hangulat fokozását 34 liter sör, 29 üveg bor tovább 7 liter vinum picatum segítette. A legnépszerűbb korszak idén különdíja idén is a dicső Birodalmat illeti (Róma:3 Középkor:2, Őskor:1, Népvándorlás:1,Inkák:1 csapat) A mindneki számára hőn áhított AranyFakanál díj  a Celtésztáké lett. A dobogó második fokára a versenybe utolsó pillanatban beeső,  mellékesen a verseny kiírásnak nem megfelelően (nem az intézetben okatatott régészeti korszak) induló Inka-L csapat került igen szoros versenyben a bronzérmes Mojito Ergo Sum nevű formációval. A római koros csapat mindössze fél ponttal maradt le a második helyről!
 

Remélem midneki jólérezte magát aki ottvolt, aki meg nem, az bánhatja. Aggódni nem kell, a következő közös főzési lehetőségig nem kell eg yévet várni! 2010 májusában ismét megszálljuk a Normafát és közösen birkát főzünk (esetleg szarvast mint tavaly...)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr161522002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása