sze
10

Mamma mia!

12:00

:::kvád:::

A nagysikerű produkció végre megtekinthető eredeti nyelven, (mély)magyar felirattal!
A Székely-Magyar-Szkíta-Hun-Avar filmpiacon eddig tátongó hatalmas űrt végre sikerült betölteni, a (tudtommal) első 100%-osan rovásírással feliratozott filmmel. A rovásírni tanulók/tudók számára minden bizonnyal alapmű, bár számomra rejtély, hogy miért pont erre a filmre esett a feliratozó választása, poénnak nem rossz. Külön felhívnám a figyelmet filmet ajánló pár sorra. "Ha egy olyan emberrel akarsz egy jó filmet megnézni, aki csak székely-magyar rovás írást tudja olvasni (és ráadásul az illető süket), akkor kiváló választás ez a letöltés!"
 

Aki nem hiszi járjon utána! (utánajárok)

 

Torrentezni persze csúnya dolog, ezért ne is töltsétek le a filmet, mert a végén elvisz titeket  a patásördög. Ezt persze senki sem szeretné.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr501372775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása