jún
4

Kedves Olvasóink!

Másfél év kemény de sikeres tevékenység után mi, a Kurosz Magazin kiváló szerkesztői arra a megállapításra jutottunk, hogy egyébirányú elfoglaltságaink miatt nem tudjuk a továbbiakban a Magazin szerkesztését ellátni, legalábbis normális színvonalon semmiképp, mint azt egyébként bizonyára látjátok is...

Ennek ellenére még mindig napi 50-60 ember olvas minket, erre való tekintettel a megszűnés helyett inkább nyugdíjazzuk magunkat, és átadjuk a helyet a fiatal - persze nyilvánvalóan sokkal kevésbé tehetséges - generációnak.

Egyszóval: ha kellő kedvet és elhivatottságot érzel(/éreztek) magadban(/magatokban), küldj (/küldjetek) emailt a kuroszmagazin@gmail.com-ra, mi meg elküldjük a bloghoz való hozzáféréshez szükséges jelszót, stb. és már kezdhetitek is.

Üdv,

a Szerkesztőség

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr861164146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása