sze
23

:::kurosz:::
Akár hiszitek, akár nem, a magyar kommunista élelmiszeripar egyik zászlóshajójának számító Sport szeletet 1953 óta fogyasztják kisdobosok és úttörők, párttagok és ellenforradalmárok. Gyertek el és ünnepeljük együtt a csokit, ami átvészelte az imperialista svájci csokoládégyárak térhódítását!

A nagy szülinapi bulira Közép-Európa legjobb klubjában, a Gödörben kerül sor szeptember 26-án (péntek) 21 órától. A Sport szelet piárosai ill. rendezvényszervezői jó ízléssel rendelkezhetnek, ugyanis kis hazánk kétségtelenül legjobb koncertzenekarai lépnek fel két teremben: lesz Irie Maffia, P.A.S.O., Zagar, Anima, Vad Fruttik és különböző DJ-k reggelig. Belépő ezer, de ez nem fogja megakadályozni az embertömeget, hogy teljesen megtöltse a helyszínt, pláne most, hogy Magyarország vezető médiaorgánumaként mi is reklámozzuk az eseményt, úgyhogy érdemes a szokásostól eltérően korán érkezni. A Kurosz szerkesztőségének jelentős része kábé héttől már lelkesen ott fog italozni, úgyhogy gyertek!
Ja, és üzenjük a szervezőknek, hogy jó a program, de az 56. szülinapon lehetne Gogol Bordello, meg esetleg Wombats is...:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr11678377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bd 2008.09.26. 10:56:27

Gyertek este a Gödörbe. Előtte 5-6-tól Múzeum.
süti beállítások módosítása