sze
5

Hell Ride

10:19

 :::Skoda Dodi:::
Miután legutóbbi filmélményem nem váltotta be igazán a hozzá fűzött reményeket, letöltöttem megvásároltam a legújabb, Tarantino nevével fémjelzett motoros filmet, a Hell Ride-ot. A Batmannál jobb, de azért többet is ki lehetett volna hozni belőle.

A Hell Ride tipikusan az a film, ami a poszter, a trailer és a színészek alapján (Michael Madsen, Vinnie Jones, David Carradine, Dennis Hopper) nagyon jónak tűnik, és jó is, csak valahogy úgy érzi magát az ember a végén, hogy jó, jó de most akkor mi van? Tarantino és Larry Bishop annyira el akarták érni a B-kategóriás hatást, hogy tényleg egy B-kategóriás film lett belőle. Hogy ez jó vagy rossz, döntse el mindenki maga. Mindenesetre ennyi mellet, segget és motort egy filmben már rég láthattunk...

 

Anélkül, hogy hosszasan vázolnám a film egyébként elég egyszerű cselekményét, a lényeg, hogy két motoros banda számol le egymással a filmben pisztolyok, házilag készített nyílpuskák, kések, láncos buzogány és benzin segítségével. A film erőssége nem is a történet, hanem a nagyon laza szövegek, meg persze a színészek. A rendező-főszereplő Larry Bishop egyéni véleményem szerint nem sokat tesz hozzá a filmhez azon kívül, hogy vicces gülüszemei vannak, hasonlóan gáz David Carradine is, aki azon kívül, hogy rendkívül hatásvadász módon csak a film utolsó 15 percében jelenik meg, a szokásos nézésén kívül nem igazán alakít maradandót. Talán azért sem, mert végig meg van kötözve...Aki nagyon jó, és ez nem meglepő, az Michael Madsen és Vinnie Jones, meg természetesen Dennis Hopper, aki még mindig kemény a motoron. Ezen kívül rengeteg kurva jó csaj szerepel a filmben, akik folyamatosan Pistoleroval akarnak dugni, ami mondjuk elég meglepő. Ezek szerint a nők a gülüszemű alkeszokat szeretik. Egy szó mint száz, érdemes megnézni a Hell Ride-ot, de azért nagyon nagy igényekkel senki ne üljön be a moziba/számítógép elé.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr3649385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása