jún
6
:::Babetta Józsefné:::
Egy kis internetes kutatással utánanéztem, hogy hol és hogyan is tölthetnénk a nyarat alföldi és dunántúli autópályák nyomvonala helyett.

1. Nyaralj a víz alatt!

A Maldív-szigeteken található Huvafen Fushi a világ egyik legexkluzívabb szállodája, ahol két víz alatti szobában is megszállhatsz és egy gyógyfürdő is vár odalent. Egy éjszaka 140000ft, van olcsóbb is 66000-ért, de oda búvárruhában kell leúszni. Szerencsére létezik panzió változatban is. A floridai Kay Largoban egy korábbi kutatólabor Jules Vernéről elnevezett fülkéit ugyanis vendégszobákká alakították át, amelyekhez 21 méter búvárkodás után lehet eljutni. Itt ne számíts semmi luxusra, de pincér, aki leúszik a kívánt étellel, rendelhető.
Ára 66000ft/éj. Bár akkor már érdemesebb megszállni a Huvafen Fushiban.
www.huvafenfushi.com

2. Heli-Skiing.

Unod már a hagyományos síelést, a sorban állást a felvonónál és a szűk európai feketepályák sem jelentenek számodra kihívást? A heli-skiinget neked találták ki! Alaszkában, amely 100%-ig hóbiztos és az érintetlen, „szűzhavas” felületeknek sincs híján, nyáron is gyakorolhatod kedvenc sportodat, azzal a különbséggel, hogy ezúttal felvisznek egy máskülönben nem megközelíthető hegycsúcsra helikopterrel, aztán le kell jutnod. Két embernek három napra 3449 dollár.
www.valdezhelicamps.com

3. Glacier Expedicion.

Régóta szeretnéd megérinteni a gleccserek kék jegét? Itt az alkalom. A FlatEarth az expedíció előtt elméleti képzésben részesít, amelyen elsajátíthatod, hogy hogyan kell a gleccserjégen gyalogolni és hogy mit hogyan tégy ha hegyetmászol. A 2 napos túra, a mentális és fizikai állapotodnak megfelelő szinteken, tartalmazza a gleccserhez való eljutást, a sétát a jégen és aki még egy kis extrém kalandra vágyik annak lehetősége van egy függőleges jégfal? megmászására is egy szakadék felett. A cég minden felszerelést biztosít számodra, csak bakancsot ne felejts el vinni!
Árajánlatot itt kérhetsz: www.adventuresportsholidays.com

4. Vulkán szörf.

Eddig csak a Balaton habjait szelted? Ideje, hogy kipróbálj valami mást! Utazz a Black Tomatoval! Nicaraguában, ahol állítólag sok a vulkán, egy 8 napos túra utolsó napján, Cerro Negroban, az élmények betetőzéseképpen csúszkálhatsz a tűzhányó még forró hamuján. Egy 8 napos túra 1899 dollár/fő.
www.blacktomato.co.uk

5. La tomatina

Ki ne vágyna részt venni ebben az ember aljas ösztöneire építő játékban? A Valencia melletti Buñolban minden augusztus utolsó szerdáján megrendezett fiesta csúcspontja, amikor a kis városka utcáin sokezer ember próbálja belefolytani egymást több tonna paradicsomba. Különösen hosszabb szellemi munka után kihagyhatatlan.
Ide low cost légitársaságokkal is eljuthatsz.
http://www.spanish-fiestas.com/spanish-festivals/la-tomatina-tomato-battle-bunyol.htm

6. Járj Dian Fossey nyomában!

A ruandai Vulkánok Nemzeti Parkban te is intim közelségbe kerülhetsz emberszabású rokonainkkal, és nem csak a gorillákkal, hanem egyéb majomfajokkal is. Sőt megnézheted azt az épületet ahol Dian annak idején, azóta is feltáratlan körülmények között, kegyetlen gyilkosság áldozata lett. 4 és 10 napos túrák között válogathatsz. A nyaralás előtt érdemes elolvasni, hogy mi ellen kell beoltatnod magad mielőtt Afrikába mész. Ha négy embernél többet viszel személyenként 2665 dollár.
http://www.gorillasafaris.net/

7. Ha megvoltak a gorillák, jöjjenek a cápák!

Cape Point tengerpartján, Dél-Afrikában az Apex Shark Expedícióval úszkálhatsz a kék cápák között, etetheted őket a hajóról vagy akár találkozhatsz a nagy fehérrel is, ketrecben. Ő van kívül. Egy 7 napos fehércápanéző expedíció 11 000 dollár.
www.sharkbookings.com

8. Csapatépítő tréning kaszkadőrökkel.

Ha mindig is lenyűgöztek az amerikai akciófilmek kaszkadőrmutatványai és tudni szeretnéd mi zajlik a színfalak mögött, vedd igénybe a Thrillseekers Unlimited 1, 2 két vagy 5napos programját! Ezek keretein belül kipróbálhatod a bungy jumpingot, ejtőernyőzést, a paint ballt, télen a snowboardot, nyáron a mountainboardot, a sziklamászást, a vitorlázó repülést, a szabadesést. Egy ilyen tréning után soha többé nem ülsz majd értetlenül a képernyő előtt. Megtapasztalhatod milyen a kaszkadőr égés, a zuhanás, a fegyverek használata, autósüldözés stb.
www.thrillseekersunlimited.com

9. Űrutazás.

Ha valami igazán különlegesre vágysz. Mehetsz Kazahsztánból, ahonnan kilőnek, hogy 90 percig keringj a Föld körüli pályán a súlytalanság állapotában. Ha soknak találod ezért a 25 millió dollárt, mehetsz a Virgin Galactic-kal is, akiknél egy űrrepülés csupán 200 000 dollárba fog kerülni, viszont ők csak kb. 1 év múlva kezdik a kilövéseket. Ez esetben a Kaliforniai sivatagból indulsz, ahol a Mojave Űrrepülőtéren háromnapos kiképzés során felkészítenek az útra. Hogy hova érkezel vissza az sehol sincs feltűntetve.
www.virgingalactic.com

10. „Az a jó ha a bungee jumping kötél belevág a fenekedbe!” Avagy nyaralás ruha nélkül!

A meztelenkedést akár a repülőn elkezdheted, ugyanis az OssiUrlaub ajánlata ezt is lehetővé teszi. Mexicóban a Hidden Beach Resort-ban bárhol, ahol kedved tartja lekaphatod ruháidat, a vacsoránál, a meztelen bárban és discoban. Ha aktív pihenésre vágysz vízi hokizhatsz, csocsózhatsz, kosarazhatsz, kerékpározhatsz, búvárkodhatsz, szafarizhatsz természetesen ruha nélkül. De nem is kell ilyen messzire menned! Hajózz a Dunán Budapesttől Bécsen át Nurembergbe meztelenül július 20-27-ig, potom 2199 dollár/fő áron!
http://www.nytimes.com/2008/04/27/travel/27nude.html?_r=1&pagewanted=2&ref=travel&oref=slogin

+1. Temptation Carwash tour.

Kövesd a bikinis lányokat Spanyolországon át Lloret del Marba és az út minden állomásán lemossák a kocsidat és egymást.
www.temptationcarwash.be

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr46501415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

von Tripper 2008.06.06. 11:12:09

Az a Nuremberg a Munich mellett van ? Vagy inkább Wuerzburgnál ? Szódium-klorid is van arrafelé ? Meg potasszium-cianid ?

I.J. 2008.06.06. 13:14:03

A temptationcarwash színtiszta pénzkidobás! Tök ingyen megcsinálja ezt 1 a képen látható lányoknál sokkal vonzóbb és hálásabb fiatalember. (kurosz.blog.hu/2008/04/30/a_het_fotoja_gyere_te_is_regesznek) Itt mondjuk a magasabb tudományos/egyetemi pozíciót élvezők előnyben részesülnek. :)

Varánusz 2008.06.06. 13:48:44

Autómosásban a bányász bácsik a legjobbak. Feri bá és Józsi bá, amint dörgölik magukat meg a .... kocsiját, aki a ..... Múzeumban .... (a pontok helyére tessék beírni a megfelelő neveket).

babetta józsefné 2008.06.06. 14:04:26

Nürnberg. Remélem azért megértetted a cikket von Tripper? Sajnálnám ha nem. Egyébként lehet ám cikkeket is írni a Kuroszra. Akár a szodium-kloridról is. Mondjuk.

Fullár 2008.06.07. 11:01:41

Ezek a mosós lyányok jöhetnének felénk is, tegnap kicsit csapattam a céges Nyivát, aztán le kéne kissé mosni, bár reményedem, hogy a hétvégi eső kissé megkönnyíti a dolgot.

De ha nem jönnek a lánykák, akkor jó lesz K. András fiatalkorú elkövető is. Ruhában.
süti beállítások módosítása