nov
12
:::kurosz:::
Folytatódik Noctes Atticae című tanszéki előadássorozatunk.

Highslide JS
 
A következő előadást Szilágyi János György tartja "Ásatás után. Három esettanulmány" címmel 2007. november 29-én 18 órakor a Könyvtárban.

Gyertek el sokan!
(ókorosoknak természetesen kötelező)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr65226622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csja 2007.11.12. 21:27:30

Tisztelt Kollégák!
Vajh utána megint következik a Noctes Atticae Alibabaensis?

hono 2007.11.12. 22:11:52

A westbalkanenses-ről nem is beszélve.

csja 2007.12.02. 21:05:01

Az derék tanár úr nagyon jó volt, és örültem, hogy végre tőle is hallhatunk előadást a Rubiconban olvasott igen derék cikkei és egyéb tanulmányaim során szerzett tapasztalataim arra sarkaltak, hogy mindenképpen végigüljem s élvezzem hasznos mondanivalóját. De most tényleg.
Ellenben azt nem tudom miért nem volt jó az Alibabaensis...mert ott se, meg máshol se. kóbászolás az éccakában Iránytű Monori Dáviddal az élen, aki tudta megint hol a jó hely. hát nézzetek rá...tudta ő...a görög dicskósztár. végül a marcopolóból erősen nélküle tüntünk el, hogy aztán fél óra sorbanállás után,- miután egyes kopasz tahók a sorban a hátamon majd megkeféltek 3 bőlcsész szűzleányt - , leadhassam a diszkóskabátomat a derék livingrumban és savanyú szájízzel, mer ugye egy finom sörben ott keresni kell erősen a belevalókat a pesti víz rejtelmeiben ugye; az én sudár voltommal diszkósztárkodhassak a szerencsés hallgató társnőimmel és Doktor Fiktorral egyetemben. hát nagyon jó volt. Köszi a táncot Csillus:) legalább az archaeoisztikus vót:) A szerencsés ismeretlennek meg ki a hátamon élvezetét lelte a kellemes hölggyel...hát...Legyél a szép szerelem részese...és hasonló jókívánságok:)

Egy szomorú este részese (de ez nem vonatkozik természetesen az előadásra:)
süti beállítások módosítása