nov
6
:::kurosz:::
Október 17-én indultuk, pontosan 20 napja. Azóta a vártnál nagyobb forgalomra és népszerűségre tettünk szert, amit számszakilag az alábbiakban lehet összefoglalni:

1846 oldalletöltést regisztráltunk 387 látogatás alkalmával, amelyet 141(!) egyedi látogató produkált. Az átlagos látogató 5 oldalt nézett meg, és 6 percet töltött a honlapon. Területileg Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Németország, Dánia, Törökország, Románia, Taiwan és Új-Zéland a látogatások megoszlása. November ötödike abszolút rekord volt: ezen a napon 46 egyedi látogató tekintette meg oldalunkat. Az eddigi, 9 szerző által írt 19 cikkünk közül a Fercsivel készült interjúra voltak a legtöbben, 77-en kíváncsiak, amihez ezúton szeretnénk a Művész Úrnak gratulálni a szerkesztőség nevében. A Google-ban legtöbbször a "kurosz", "kurosz.blog" illetve a "hónap régészhallgatója" kifejezésekre rákeresve jutottak el hozzánk, de előfordultak például a "krizantém télen", "arsenal focistái", valamint az "életvezetési tanácsok" keresőkifejezések is. Ők valószínűleg nem örültek annyira az oldalnak:) Egyébként a Googleban a "kurosz" szót beírva már a 8. találat vagyunk!

Egyszóval csak így tovább, olvassátok, valamint küldjétek irományaitokat a kuroszmagazin@gmail.com-ra!

Ne feledjétek mottónkat: "Fingerkunkel und Zettelstrecker!"

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr100219303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipázó Csákány 2007.11.07. 23:14:37

Mélyen tisztelt Kurosz Szerkesztőség!


Javaslom, hogy hozzunk létre egy linktárat itt a jobb oldalt, melyben visszataszító módon linkeket gyűjtenénk. Például, mint a Pataki Régészeti Híradó - online folyóirat linkjét, (www.spatak.hu/spatak) amely igen üdvözlendő kezdeményezés. Hiszen ez az úttörő vállalkozás lehetővé teszi, hogy ne kelljen éveket várni, míg kezünkbe vehetjük egy ásatás jelentéseit, értékelését.

Szal linktárat nekünk!
süti beállítások módosítása