sze
6

:::kurosz:::

Kedves gyerekek!

Szilvát, szőlőt s új tanévet hoz szeptember ahogy a költő mondja. Ugyan az első kettő leginkább csak pálinka formátumban jut el hozzánk az új szemeszter mi mással is kezdődhetne mint a szokásos óramegbeszélésekkel! Ezekre idén  2011. szeptember  7-én (szerdán) a Kari Tanácsteremben (A épület földszint) az alábbi sorrendben kerül sor: 

09:00 - mesterszakos tájékoztató (az előzetes hírekkel ellentétben nem szeptember 8-án lesz)

10:00 - általános régészeti és archaeometriai órák

11:00 - ős- és népvándorlás kori régészet

12:00 - antik régészet, római provinciák régészete

13:00 - középkori régészet

 

Minden ELSŐÉVES Ba és Ma hallagató számára idén is tájékoztató nap, amire szeptember 6.-án (kedd) kerül sor. Megjelenés mindkét esetben kötelezően ajánlott, továbbá felettébb hasznos.

A program az alábbi lesz: Elsős BA-sok (10:00-11:30), elsős MA-sok (12:00-13:15)

 

ui.: Minden idők legjobb régészhallgatói blogja még mindig keresi új szerkesztőit/munkatársait! Elsősök is jelentkezhetnek! Kiemelt bérezés! (egy zacskó frutti és egy félig megivott Kozel, no meg egy életre szóló élmény, érdemes megfontolni

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr213190530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása