feb
8

:::kurosz:::

"A HOLNEMVOLT Magyarország első nemzetközi mesemondó fesztiválja. Sok szempontból a rendezvény valóban mesés: öt ország hét nyelven beszélő mesemondóit tömöríti egybe, és mégis, kreatív tolmácsolás segítségével, érthetővé és élvezhetővé tesszük minden látogató számára. Abban is különleges, hogy felnőtteknek szól; gimnazista korosztálytól felfelé várjuk az érdeklődőket, hiszen nagyon sok történet pont nekik, pont róluk mesél. A HOLNEMVOLT először nyit kaput a nemzetközi mesemondás soknyelvű, színes és varázslatos világba a magyar közönség számára is." (forrás és további információk)

A fesztiválra mindenképp érdemes lesz ellátogatni, hiszen Zalka Csenge személyében egy régész is képviselteti magát ezen a nem mindennapi mesemondó eseményem! Mesét hallgatni mindenki szeret, ráadásul most a világ minden különböző tájáról származó, még sosem hallott  történetekben gyönyörködhetünk a legjobb mesemondók tolmácsolásában!

A rendezvény időpontja: 2011. március 12-13.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr162647028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása