sze
1

 :::kurosz:::

Sűrű jövőhét elé nézünk, ugyanis egymást fogják érni a jobbnál jobb programok! Lesz móka, tánc kacagás valamint nem kevés alkohol és jó társaság! Íme:

 

Szeptember 8. (szerda)

A délelőtti óramegbeszélések "fáradalmait" legcélszerűbb egy jó korsó sör mellett kipihenni rég látott kollégáink társaságban, ásatási storykat mesélve. Éppen ezért jön nekünk kapóra a Kocsmák éjszakája nevű rendezvény! Ezen természetesen csapatépítő jelleggel közösen veszünk részt. A kiszemelt véralkoholszint-karbantartó állomás a Magyar Söröző lesz (4-6-os  Móricz felé néző megállójánál a Ferenc körúton) ahol 200 jóféle magyar forintért mérik majd a csapolt Ászokot, + egy százasért pedig már egy feles pálinkához is hozzájuthatunk! (a többi akcióról nem is beszélve). Az este persze nem lenne az igazi "valami táncikálós" hely meglátogatása nélkül, ami 90%-ban régi törzshelyünk, a Szóda lesz (bár mindenki utálja, de végül úgyis ott kötünk ki...))

Magyar Söröző, kezdés 20:00-kor.

 

 

 

Szeptember 9. (csütörtök)

Közép-Európa vezető egyetemének vezető gólyatáborának vezető afterpartyjára idén is megrendezésre kerül! Gólyáknak kihagyni nem hogy vétek, egyenesen bűn! Ha voltál gólyatáborban azért, ha nem akkor azért! A rangos eseménynek a Grund ad otthont (VIII. ker Nagytemplom u. 30.) Kapunyitás 22:00. lesz nosztalgiázás a táborról, GT filmvetítés, képnézegetés, az immáron 4. éve nyertes Régész örsnek (!!! - a szerk.) ingyen pia dögivel + sok ingyiribingyiri ELTEEEE hangszálszakadásig. 

Grund, kezdés 22:00-kor.

 

Szeptember 10. (péntek)

Igen, igen, igen! A hír igaz, ismét lesz Balkan Beats és mi is ott leszünk! Az ősz első BB bulija a Budapest - Berlin - New York tengelyre helyezi a balkánt. A belépés újra ingyenes, de a sör még mindig drága, bár ez nem szegi senki kedvét, mivel  a szokott alapozás idén is várható valahol a Gödör közelében, további információkért írjatok a kuroszmagazin@gmail.com-ra. A talpalávalót Athe Sam zenekar, DJ Shotnez (Balkan Beat Box), DJ Robert Soko biztosítják.

 

Egy kis plusz infó a fellépőkről:

ATHE SAM BAND (H)
DJ SHOTNEZ - Ori Kaplan (Balkan Beat Box - NYC)
DJ ROBERT SOKO (Balkan Beats Berlin)

Az Athe Sam zenekar az I. Athe Sam Roma Összművészeti Fesztivál alkalmából jött létre. Valódi roma supergroup ez, hiszen a hazai cigány zenekarok zenekarvezetői állnak együtt színpadra (Kovács Antal-Romano Drom, Szilvási István-Szilvási Gipsy Folk Band, Nagy István-Karaván Família, …).
Az elmúlt három évben hatalmas sikert aratott a táncos, pörgős produkció, a mostani koncertjükön sem lesz ez másképp. Tagok: Farkas Zsolt, Lakatos Béla, Nagy István, Balogh József, Szilvási István és Kovács Antal.

DJ Shotnez, alias Ori Kaplan 2001 és 2004 között a Gogol Bordello tagja, kiválása után alapította meg a Balkan Beat Box nevű formációt, amelyet Tamir Muskat-tal közösen vezet. A J.U.F. társalapítója, ami zenei világát tekintve a Balkan Beat Box kontra Gogol Bordello. Új utakat kereső albumuk az Urban Immigrant Sound mozgalom zenei kiáltványaként is felfogható, amely a nagyvárosban élő bevándorlók zenei törekvéseit fedi.
Sokféleképpen leírhatjuk DJ Shotnez zenéjét (New Urban Immigrant Sound, New Mediterranean Dancehall, Electro gypsy Punk), de nevezhetjük egyszerűen balkan beat box hangzásnak is.

DJ Robert Soko
A Balkan Beats alapítójának DJ szettje friss és ropogós balkáni ütemekkel, klasszikus dallamokkal és reggelig tartó tánccal!

 

A belépés ingyenes!
 

forrás: godorklub.hu

 

Gödör klub, kezdés 21:30-kor

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr602263018

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar söröző 2011.02.11. 09:26:27

Helyszín: 1085 Bp., József krt. 75. Látogatás: 2011. január 12. 17:10-19:30 > 3 órára le lehet foglalni a hátsó Kozel sarkot, akkor odébb tolják a csocsóasztalt, ott csapra verhet a ...

Trackback: Grund Hostel Bar 2010.11.06. 16:42:00

Helyszín: 1082 Bp., Nagytemplom u. 30. Látogatás: 2010. január 6. 18:00-23:05 > A korszerűség jegyében már nem csak az EU-konform farakásokon lehet óbégatni a környező építkezések mu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Patawan 2010.09.04. 19:23:23

Egy kis javítás: tavaly nem a régész-, hanem egy romanisztikás örs nyerte a GT-t. De azért az elmúlt négy évből három győzelemre is elég büszkék lehetünk!:)
süti beállítások módosítása