ápr
21

:::Corvett kapitány:::

Végérvényes itt a tavasz és hamarosan ránktör a szorgalmi időszak vége + szakdoga leadás és egyéb válogatott borzalmak. De fel a fejjel! Ez egyben a ugyanis a 2010-es esztendő tavaszi archeofesztjének közeledtét is jelenti! IGEN! Idén májusban is megszálljuk a Normfát egy szép szombati napon, hogy a gasztronómia és  a régészet édes házasságának szenteljük napot. Lesz móka és kacagás, no meg az elmaradhatatlan birkapörkölt! Akik szoldiálnak a szegény étkezési céllal nevelt és legyilkolt állatkákkal és nem óhajtank húst fogyasztani, annak örömteli hír, hogy rituálisan legyilkolunk egy hadseregnek elég zöldséget is! A ponto smenü még hadititok, de hamarosan kiszivárogtatjuk.

A rendezvény időpontja (legvalószínűbben) 2010. május 22. (szombat) 9:00 -sötétedésig

Helyszín: Normafa, Nagyrét

Ízelítő a tavalyi étkekből:

vörösboros szarvaspörkölt, tejfölös gombapaprikás, tárkonyos szarvasragu, hagymás-olivás pogácsa, parázson forgatott kürtöskalács, indokolatlan mennyiségű sós és édes házisütemény, stb.

 

további információk (menü, végleges időpont, térkép, stb) hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr611939769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása