dec
14

 

:::Kalina Gergely:::

 

Kedves Hallgatók !!!

JÖN ITT VAN a Hallgatói Kártya !!!

Oktatóink és az Intézet, sőt, az Egyetem segítségével, támogatásával.

A HÖK egységes fellépésével, és anyagi támogatásával.

A cél, hogy bizonyos helyeken (könyvtárak, múzeumok, stb.) kevesebb anyagi ráfordítással többet tehessünk szakmai épülésünk érdekében bel- és külföldön egyaránt. Az ötletet a művészettörténészektől nyúltuk, köszönjük.

Amit ezért tenned KELL (amennyiben az ELTE régészhallgatója vagy):

A dühüngőben lévő faliújságon elhelyezett borítékba egy darab szabványos, egy évnél, illetve piercing-be(fel-, le-, meg-, stb.)helyezés és fülműtét utáni igazolványképet, a neveddel a hátulján. A Te teljes, jelenlegi, hivatalos neveddel, a kép hátulján.

VAGY ha ez túl fárasztó vagy bonyolult...

Küldd el ugyanilyen követelményeknek megfelelő képedet digitális változatban a regeszetszhek@gmail.com email címre. Ugyanitt szívesen fogadunk aranytömböt is. (Ez a KuroszMagazin szerkesztőségére is igaz!)

(A képeket bizalmasan kezeljük, sem humoros, sem humortalan blogokra, sem társkereső oldalakra, sem más helyre nem tesszük. Ha mégis, azok nem mi voltunk.)

Határidő:  2010. január 8.

Aki nem olvasta el ezt a postot vagy nem nézte meg a plakátot az intézetben azzal nem tudunk mit csinálni, a határidő azért határidő, mert.

Akik nem szeretik a HÖK-öt, azoknak is megcsináljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr371597033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása