dec
12

:::Shiela:::

Itt olvasható egy újabb, eddig be nem látott igazság a búlvárrégészet! Űrlények, rómaiak meg csészealjak, avagy a birodalom határai tényleg az égig értek. "A Pertinax-féle pénzérme, amelyet néhány itáliai múzeumban ma is láthatunk, műholdat ábrázol!" Tessék, megmondtam.

Nevessetek és szörnyülködjetek!


Ufók az ókorban! Komoly! Egy amatőr régész-filológus-csillagász rájött arra amire a professzorok hada az elmúlt 200 évben nem volt képes. Nemere Istvánnak, a Hárshegyről megszökött komoly kutatónak sikerült bizonyítania az idegenek látogatásait a régészeti korszakokban. Kész szerencse, hogy számos írott forrást is találtat amiket le is közöl, természetesen csak egyszerű idézet formájában. Komolyabb bizonyítékok kiszivárogtatása miatt biztos elvinnék a sötét zsaruk és análisan megfenyítenék extra csípős üvegszilánkos vazelinnel... (a szerk.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr511587644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása