dec
11

Hasznos lehet

Címkék: alkohol szonda 9:00

:::kurosz:::

Már csak pár óra választ el a Régészkarácsonytól, valamint vészesen közeleg Szilvezster estéje is. Ez természetesen az egy éjszakára eső, drasztikusan megnövekedett alkoholfogyásztással egyenértékű. Ha nincs kéznél alkoholszonda, íme egy hasznos alkoholszint kalkulátor, ami megmondja nekünk mennyi alkohotlt sikerült a vérünkbe juttatni! Ráadásul azt is megsaccolja, hogy mindez mikorra ürül ki szervezetünből. Kiválló játékra is lehetőséget nyújt a "ki volt részegebb" verseny formájában.

Nyomás az ALKOHOL KALKULÁTORhoz!

 A ma este eredményeit a commentekhez beküldők közt rendkívül értékes, KuroszMagazin előfizetéseket valamint egy egzotikus családi nyaralást (ingyenes belépő a kőbányai sárkány piacra 4 fő részére) sorsolunk ki!

( Amennyiben tényleg hiteles a progi akkor kb egész nyáron egy percre sem esett kb. 1% alá a véralkoholszintem... de ezzel nemhiszem, hogy egyedül vagyok. :-) )

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr541548521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása