okt
26

Balkan Beats

Címkék: balkan beats 20:00

:::kurosz:::

Ismét Balkan Beats a Gödörben! Hatalmas buli ígérkezik ismét, a tomboló, ugárló, táncoló tömegben pedig teljes szerkesztőségünket megtalálhatják a szemfülesebbek pénteken (október 30.) este kilenctől.

A házigazda zenekar ismét a Romano Drom. Aki nem ismeri őket, pótolja be ezt a hiányosságoát mihamarabb. Őket a hat tagú Antwerp Gypsy-Ska Orchestra követi. "Nyers energiától duzzadó roma zenéjüket pörgős, táncra ösztönző ska groove keverékkel turbózzák fel. Játszottak már a Balkan Beat Box-szal a Melkwegben (Amsterdam), a híres Eurosonic Fesztivál keretében a Stadsschouwburgban, ahol megalapozták hírnevüket és innentől kezdve Belgium és Hollandia számos fesztiváljára hívták őket, valamint a Szigeten is láthattuk már a bandát.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr561477115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bd 2009.10.31. 11:20:40

Na ezt is túléltük...
süti beállítások módosítása