okt
8

Vizipipa házilag

Címkék: pipa 13:10

:::steve:::

Válság van. Ez sanyarú de igaz tény ami az egyszeri dohányosokat is keméynen sújtja. A cigi helyett a füst elgánsabb élvezetét biztosítja a vizipipa, csakhogy a közelkelet eme szimbólummá vált füstgépe egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvend, a kereskedők pedig igyekeznek is kihasználni az új divat miatti kelendőséget.

Ma már jóformán nem is lehet úgy végigsétálni a nagyobb közparkokon, hogy ne botoljunk vizipiázgató sznob, emós, rocker tizenévesekbe esetleg raszta testvérinkbe.
Ha anyagi helyzetünk nem engedi meg, hogy 5-10 000 királyi magyar forintért magunkénak tudhassuk a kelet egy kis tüdőrák-keltő darabját, csinálhatunk egyet magunak is! Mivel a vizipipák  meglehetősen egyzserű módon működnek, egy konzervdoboz-üdítős flakon-szívószálak és kevés ragasztó segítségével hamar eszkábálhatunk magunknak egy rendkívül ronda, ám a célnak megfelelő pipát. A képen látható csodát internetországban találtuk, és magávlaragadó dizájnjával azonnal kivívta a szerkesztőség tiszteletét, mert ami szép, az szép, bár ez nem az... Különben is, ne dohányozzatok, igyatok!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr11436371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása