sze
22

Balkan Beats

13:00

:::kurosz:::

Ismét Balkan Beats lesz a Gödörben! Gyertek sokan, mi ottleszünk!
időpont:Szept 26., 21:30 - 05:00

A hagyományokhoz hűen a Romano Drom zenekarral indul a 2009/2010-es évad első Balkan Beats partyja. Őket a szeptemberi vendégországot, Romániát képviselő Popa Sapca követ a színpadon. A zenekarok után DJ Robert Soko a Balkan Beats berlini alapítója pörgeti a lemezeket és a lányokat napkeltéig. Jó zenék, forró hangulat, ritmusos csípőmozgásban hullámzó csinos lányok jellemzik a város legnagyobb, havonta jelentkező ingyenes buliját a Balkan Beats Budapestet.

forrás: www.cityweekend.hu

A tovább után rövid leírást találtok a fellépőkről.

 A Romano Drom (romani nyelven „cigányok útja”) egy sajátos kultúra közvetítését jelenti generációról-generációra. A szájhagyományokra épülő, anyanyelven énekelt dalok újszerű zenei hangzással egészülnek ki. Érzelmek, őszinteség és energia jellemzi a Romano Drom játékát, amely büszkén viszi tovább ősei hagyományait, de ugyanilyen nyitott a különböző, más kultúrákra is. Nem véletlen tehát, hogy ők lettek a Balkan Beats házigazda zenekara.

A román Popa Sapca zenekar ének, harmonika, dob, vokál, gitár, basszus, konga, kanna, csörgődob, hegedű, és DJ felállásban játszik hagyományokon alapuló balkáni zenét, amit metállal, jazzel reggae-vel kever. Egyedien vibráló zenéjüknek köszönhetően fantasztikus energiával töltik meg a teret,a közönség meg táncol úgy Romáániában, mint Afrikában, New Yorkban és most a Balkan Beats keretében a Gödör Klubban is.

A Balkan Beats alapítója, a berlini Dj Roberto Soko nem hiányozhat szeptemberben sem. A legismertebb slágerek és a legújabb finomságok a Balkán zenei világból. Ooopá! Láb nem marad mozdulatlanul!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr821396694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása