sze
3

:::kvád:::

Biztos angoltudás nélkül ma már szinte lehetetlen boldogulni, ezt mindenki tudja. Kevésbé biztos angoltudással pedig tényleg lehetetlen, legalábbis a megfelelő háttér nélküli igyekezet meglehetősen komikus helyzeteket szülhet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenti fotó aranyosan tükrözi az egyszeri vendéglátós elszántságát, hogy külföldi vendégei számára is érthető feliratokkal lássa el fogásait. A félrefordított táblácska mögött azonban jól átgondt reklámstratégiát is sejthetünk. Az egyszerű túristában minden bizonnyal nagyobb élményként marad meg ez  a két sor, mint ha féláron kapta volna az ország legfinomabb ebédjét. Továbbá az is biztos, hogy minden baráti összejövetelen mesélni fogja. Hazánk megítélésének biztosan nem teszi a legjobbat, de mint tudjuk, a szándék a  fontos.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr941356909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása