feb
14

:::Skoda Dodi:::
Nem terveztem reklámozni a következő Balkan Beats-et, mert megint nem fogunk beférni és mehetünk helyette melegbárba kocsmába, de az utóbbi időben annyi helyen láttunk plakátokat és szórólapokat, hogy tök mindegy...

Eljött a nagy nap, ma este lesz az év bulija a Gödörben, újra Balkan Beats. Az előző kibaszott jó volt, főleg a Poum Tchack zenekar volt nagyon kemény, a francia csávók hajnal 4-kor visszamentek hegedülni és gitározni a DJ mellé miután váltott magyar csajokkal táncolták át az éjszakát...
Ma a szokásos - de sosem unalmas - Romano Drom vendége a !DelaDap lesz, akik az elektronikus cigányzene megteremtői, és az  egyik legjobb zenekar jelenleg. Remélem nem lettek túl nagy sztárok és ez a koncert is olyan lesz, mint régen, a fellépés után a közönségben táncoló Simona Senkiovával és Kristina Gunarovával... A zenekarok után a !DelaDap producere és alapítója, Stani Vana, valamint a párizsi Balkan Beats-sorozat szervezője, DJ Tagada nyomja a zenét hajnalig.


A lényeg: este 9-től a Gödörben Balkan Beats, természetesen ingyen. Ajánlatos korábban érkezni. Egészen biztosan tömeg lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr35939782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása