okt
24

:::Babetta Józsefné:::
Kedves lányok és fiúk, akik szeretitek a menő és extravagáns cuccokat vagy csak egyszerűen metroszexuálisak vagytok! Szeretnék veletek megosztani néhány egyedi kiegészítőt, amelyeket természetesen a világhálón találtam. Íme az idei ősz legkülönlegesebb cipői!

Elsőként ajánlanék egy lakk domina-csizma kollekciót Vivien Westvood stílusában, amely örök divat, ízléses, csinos, kellemes és kényelmes viselet és minden alkalommal felveheted. Inkább a hölgyeknek áll jól, de kis lábú és alacsony férfiak is tehetnek egy kísérletet.

 

 Hasonló erényei vannak ennek a szögsarkúnak, csak igazán különleges alkalmakra ajánlott.


 

Sokan vallanak manapság naturalista elveket, íme egy cipő nekik. Egész évben élvezheti a környezeted a mezítelen lábad látványát, miközben te védve vagy a káros környezeti hatásoktól. Különös csáberővel bírnak a hosszú szőrszálak és a gombás körmök…

 

A kényelmetlen tűsarkúk megkeserítik a nők életét. Ezzel veszi fel a harcot, sikerrel, ez a különleges és elegáns modell. Esős időben különösen előnyös, tekintve, hogy nem ázik be…


 

Következzen két a filmművészet által megihletett modell: az első a Kis hableány örökbecsű mese Walt-Disney féle átiratából vett ötletet, az utóbbi a Halloween szériából.

   

Lelkes állatvédőknek ajánlom ezt a darabot, amelynek viselésével felhívhatják a figyelmet a veszélyeztetett állatfajokra. Ja, hogy bőr…?!

 

Két sportosabb fazon: egy boxcipőbe oltott bohócláb és a sportcipő, amit nem kell kivenni a dobozból, merthogy annak része.

 

Végezetül két olyan cipőt ajánlanék, amit szűkös anyagi kereteid okán, akár el is készíthetsz magadnak. Az évek alatt felgyülemlett parafadugókból illetve meghajtogathatod kék kartonpapírból.

 

Itt találsz még további vicces cipőket:

http://humorpix.com/images/1511-Weird-shoes.html
http://www.costumzee.com/tag/funny+shoes/
http://www.funny-potato.com/funny-shoes.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr6729814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aniko 2008.10.26. 10:42:43

A szerkesztő kihagyott egy képet!

kurosz 2008.10.26. 21:22:55

Mert nem küldted be!
süti beállítások módosítása