jún
12
:::Surda:::
Majd megesz az unalom, s még mindig nem tudod, hogy mit fogsz csinálni július 4-6. között? A Balatont unod, és szeretnél végre valami színt vinni csöppnyi unalmas életedbe? Nos, ezen könnyen segíthetünk! Jelentkezz csak szépen a Winckelmann-cup-ra, és egy csapásra minden meg lesz oldva! Ez egy régész focitorna, ahol sok-sok kedves és jó fej régészhallgató gyűlik egybe, Európa legkülönbözőbb egyetemeiről. Minden adott tehát egy pezsgő multikulti eszem-iszom, dínom-dánomra, ahol az emberek mellékesen kicsit fociznak is.
 
A helyszín ez alkalommal a festői Brno, amelyről csak annyit kell tudni, hogy szép, és hogy sör. A nevezési díj 150€, ami mondjuk egy 10 fős csapatnál fejenként nem nagy összeg. Fontos, hogy kell legalább egy női csapattag, akinek a szépségét a szervezők külön is díjazzák. A pályán egyébként 6+1 fő kell, hogy tartózkodjon, és a cserék száma korlátlan. Most első alakalommal indulna egy magyar csapat is, szóval már csak becsületből is illene végre indulnunk! Egyetem és szak voltaképpen nem számít, csak az, hogy menjünk! Sőt, ha nem tudsz focizni, az sem baj, mert senki sem tud. Nem is azért indul senki, mert már kb. 10 éve a berliniek nyerik a kupát. A pénzhiány nem kifogás, mert a sör olcsó, és a leleményes ember pénz nélkül is feltalálja magát. Nevezni az egyszerűség kedvéért a kurosz szerkesztőségénél (kuroszmagazin@gmail.com) lehet jún. 28-ig. További infók: (http://www.winckelmanncup.eu)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr17515312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erik 2008.07.08. 11:03:46

az idei 2008 -as foci torna remek volt, Bruenn mellett, nagyszerue rendezés- erre minden évben érdemes elmenni.
süti beállítások módosítása