ápr
1
:::nándibá:::
Zalagyöngye – Baszdelőre 1:0
gól: szabódé


A baszdelőre ellen általában nem tudunk szépen focizni, és ez most sem volt másként.  A meccs borzalmas volt, az első másodperctől kezdve, amikor az ellenfél elmezavarodott (írnám, hogy pillanatnyi, de sajnos a meccs végéig biztosan kitartott nála ez az állapot, talán azóta is) játékosa, középkezdésből a Bogdánffy útra küldte a bőrt, úgy, hogy 10 percbe tellett visszahozni. Kicsit meg is szeppentünk, a 10 méter magas kerítés gondolkodás nélküli túlrugása nem akármilyen gondolkodóra vallott. Az úriember parázsló intellektusát és sportemberi nagyságát dícsérte a továbbiakban, hogy sikerült neki még egyszer legalább akkorát rúgnia, mégpedig a második félidő legelején (biztos megbeszélték meccs előtt, hogy a játékrészek elejét jól megnyomják), akkor épp Kalina Gergőbe, aki számára sajnálatos módon ez a baráti gesztus a meccs végét jelentette (Aggódó fenek számára: Gergő jobban van, sőt tegnap már egy picit be is tudta hajlítani a térdét, aggodalomra tehát semmi ok). A baszdi fair play áldozata lett később Lajos is, akiért amúgyis aggódtunk, szívrohamgyanús mozgása és az átalvatlan éjszaka okán. 

Más. A múlt heti tudósításban méltánytalanul elsikkadt Szentandrási Gergő mesterhármasának hiteles beszámolója. E fájó hiány mihamarabb pótlandó. Most.

1.    gól. Szabadrúgáshoz jutottunk az ellenfél hetesénél. Már a meccs előtt eldöntöttük snóbliban, hogy Gergő fogja rúgni, ha lesz. Lett. Gergő pedig az eléggé érthetetlenül felállított sorfal mellett kilőtte a bal pipát. A kapus esélytelen volt, el is pityeregte magát.

2.    gól.
Előre ívelt labda, Gergő mellrevette, egy védő mellett el, kapus lábai között kapuba be. A kasztrált hálóőr ekkor már leplezetlenül bőgött.

3.    gól. Gergő labdát szerzett saját kapujánál, majd okosan felismerte a kínálkozó lehetőséget és futásnak eredt. Futott, futott, testi erejét is kihasználva, majd tekintettel arra, hogy elért ez ellenfél kapujához, abbahagyta. Ekkor élt az alkalommal és a hálóba spinyózott. Kíváló helyzetfelismerés, tökéletes megvalósítás. Ezután, az ellenfél zavarodott kapusát mentővel szanatóriumba szállították.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr4406314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy hölgyrajongó 2008.04.01. 21:01:32

Hajrá Lajos!
süti beállítások módosítása