már
11
:::nándibá:::
Zalagyöngye – Láfájet 6:1
gól: Mesterházy G (2), Ligeti I (2), Szabó D (2)

Kalina Gergő újévi meglepetéssel kezdte a szezont, hozott labdát. Így szokatlan módon, egymás verbális hergelése és intenzív toporgás helyett, labdával melegíthettünk a meccs előtt. Az új metódus bevált, tekintve, hogy 10 perc után néggyel mentünk. Ez annál is inkább becsülendő, mert azt is jelentette, hogy szokásosan gyenge idegállapotú csapatunk tagjai nem omlottak össze az ellenfél professzionális mezgarnitúrájának, valamint nagy számú cserejátékosának látványától. Sőt. Passzoltunk. Egymásnak. Annyira, hogy Szentandrásy G el is érzékenyült, mondván ő ilyet, ebben a csapatban még nem. Soha. A meccsnek nevezett csoportterápia végén többen jelezték, hogy élvezték a játékot. Na ilyen se gyakran!
Zalagyöngye – TTK 3:4
gól: Szentandrásy G (3)


A második meccsen a bajnokság éllovasához látogattunk, azonban szerencsére csupán a szomszédos pályáig kellett elvonszolnunk magunkat. Sajnos a hirtelen jött sportélmény (lsd fentebb) állóképességünket igencsak próbára tette. Mesterházy G mondvacsinált indokkal az életet választotta az élsport helyett és kedvese születésnapját ünneplendő el. A sérülések sem kerültek el bennünket, és az alapozás sem sikerült tökéletesen. A lelkes ellenfél így megérdemelten győzött, azonban, ha a meghatározó csapattagok (Hudecz, Rupnik, Petrik, Mesterházy, Bartha…) valamelyike jelen van, biztosan győzelmet ünnepelhettünk volna. A vereség következménye, hogy a bajnoki cím elúszni látszik, azonban a 2. hely megszerzése kötelező.

gportal.hu/portal/bolcseszfoci/

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr38374075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipázó Csákány 2008.03.11. 20:22:00

Sejtettem, hogy én leszek a népi agyagedény...

bartus 2008.03.12. 10:03:41

Azért a meghatározó csapattagok közül valaki kimaradt...vagy a Bartha csak elírás volt?

dani 2008.03.12. 10:25:48

Ja tenyleg: az Ordas. sorry.

Pipázó Csákány 2008.03.12. 19:23:05

a bartus egyáltalán tudja, hogy hol vannak a meccsek és hogy mi az a labda?:D
süti beállítások módosítása