dec
20

Végre!

Címkék: étterem 8:00
:::zsofesz:::
Bár én csak most fedeztem fel (ezúton is köszönöm az Eszternek), de már lassan fél év működik csodálatos egyetemünkön egy normális színvonalú „étterem” a felújított E épületben.

Az étkezde szépérzékünket sem bántja (ízléses, normális berendezés, kulturált környezet), akinek túl elegáns a földszinti rész, az az alagsorban megtalálhatja a bölcsészek által oly kedvelt füstös-kocsmás hangulatot is. Lehet kapni menüt, általában 640 forint körül mozog a két fogás, itt azonban nincs kedvezmény. Elfogadják az általunk oly kedvelt étkezési csekket is, sőt még van diák (tanár) kedvezmény is 10%. A saláták mennyeiek, annyit vehetsz, amennyit nem szégyellsz (van kis adag és nagy adag – kb. 350 illetve 600 forint). És a lényeg: jól főznek, a kiszolgáló szakácsok mindig kedvesek és viccelődnek.
Úgy érzem vetélytársa akadt kedvenc török multikulturális kajáldánknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr13268264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása