nov
20
:::Pipázó Csákány:::
Tömjé' rá fiam, olyan jó illata van! – mondta Pista bá ásatási talicskamester, aki elmondása szerint a mezítlábas Kossuthon nőtt fel, majd áttért a legendás Munkásra. Na de mivel?

Magyar pipadohány (magyar)

Értékelés: A klasszikus, az elnyűhetetlen, az örök, és még szittya/magyar is. Aki olcsóbbat és egyszerűbbet készít ennél, az hazudik. Egyetlenegy dolog miatt érdemes kipróbálni. A szádban érzed nomádság diszkrét báját és a természet kíméletlen erejét.
Ajánlat: Nem kell természeti katasztrófa ahhoz, hogy érezd mire képes a természet. Szívd ezt! Szittyáknak kötelező!

Corvina minőségi pipadohány
(magyar)

Értékelés: A dohánytasakon található Hunyadi-holló láttán többen hazafiasságból szavaztak bizalmat ennek a dohánynak. Értékelésünk velős és rövid: Igazi csontszáraz apróra vágott kapadohány.
Ajánlat: Tábortüzeknél még jól jöhet. Gyújtósnak.


Óbester pipadohány – Cherry (magyar)

Értékelés: Érződik már az ízén, hogy kicsit foglalkoztak a dohánnyal, legalább annyit, hogy a meggyaromát jól rálocsálták a dohányra. Első „slukkra” egészen élvezhető lenne, ha aztán a második után nem jelenne meg ugyanaz a „fújbazdmeg” érzés az arcodon, ami a legalsó árkategória tagjait jellemzi.
Ajánlat: Kifizetődő azonban mindig tartani egyet magadnál, hiszen a lejmolósok ezt érdemlik.


Tilbury – Vanília Special Blend (német)

Értékelés: Az Augsburg melletti Geisenhausenből származó termék, ha jól tudom a legolcsóbb vaníliás dohány a piacon. Kinézete alapján cigarettadohánynak is elmenne, oly apróra vágják, melynek következménye a rövidebb égési idő. Emellett gondot jelent az is, hogy Németország nem az az igazi vaníliatermesztő nagyhatalom, mondhatni a legközelebbi alkalmas térség is 8000 km-re van. A német precízség egyáltalán nem jelenik meg a dohányban, valószínűleg török vendégmunkások készítik. Ők pedig nem értenek hozzá és bizonyára nem félnek használni hordószámra is az aromát az üzemben.
Ajánlat: Ha egy mód van rá csak a tasakot nézegesd! Azonban ha mégis kipróbálod, legyen kéznél egy korsó sör.


Alsbo – Vanilla (dán)

Értékelés: Középkategóriás dohányként nem hozza azt a felüdülést és jelentős változást, amit várnánk tőle. Kinézete már kezd hasonlítani a felső kategóriás dohányokra, azonban olyan erőteljes illata van, hogy az már-már tolakodó. Nagyobb gond jelent azonban ez az erőteljesség, hogy egy fél csomag elpöfékelése után nem kívánja már annyira az ember, megcsömörlik ettől az aromabombától. Használata alkalmi szinten és szabadban a vállalható kockázatok körébe tartozik, de állandó fogyasztásra és beltéri füstölésre nem javallott.
Ajánlat: A derék dán halászok bizonnyal ilyet tömnek a pipájukba két heringfogás között.

Borkum Riff – Champagne
(svéd)

Értékelés: A svéd visszafogottság és konzervativizmus kimaradt ebből a termékből. Az alapkoncepció is rossz, hogy lehetne egyszerre dohányozni és italozni. Sehogy.
Ajánlat: Bűnrossz. Kérem felejtse el.






Borkum Riff – Mixture Light
(svéd)

Értékelés: A kezdők dohányaként tartják számon, és milyen igazuk van. Jófajta dohánnyal van dolgunk, különösebb illata nincsen, azonban mentesük a natúr dohány fanyar mellékízétől. Könnyed, és kimondottan gyenge dohány, mely még a Borkum Riff ízlésvilágához is visszafogottabb, zárt térben is kiváló.
Ajánlat: Bárkinek, biztonsággal, bárhol.



Borkum Riff – Vanilla
(svéd)

Értékelés: A svéd tehetős középosztály kedvence, igazi világmárka, megbízható minőség. Illata jobban nyugtat, mint a morfium, lágysága vetekszik Coccolinoval mosott ruhákéval. Ez a dohány már igazán megérdemli, hogy foglalkozzanak vele, tömés előtt egy kis szárítás ajánlott, mert elég nedves a dohánya, illetve egy kis morzsolgatás is sokat szokott segíteni rajta. A bürokráciában, a vállalatvezetésben és kereskedésben megfáradt svéd úriemberek bizonnyal ilyet szíttak egy-egy komoly tárgyalás alatt, vagy pedig a Zasszonnyal eltöltött kellemes este után.
Ajánlat: Ha svéd középosztály nyugalma érdekel, itt a válasz.

Mac Baren – Cream Vanilla (dán)

Értékelés: Ez a dohány a valódi ok, amiért Andersen megírta A kis gyufaáruslány című meséjét. Már éppen rátömött a pipára, amikor konstatálta, hogy nincs, mivel beizzítsa. De hát mivel Andersen nem drámaíró volt, hogy megírja-e végtelen oktondiságát, így egy aranyos kis mesét kerített belőle. Miután átment a szomszédba kérni egy gyufát…
Ajánlat: És azt mondják, hogy írjam azt, hogy: Én ezt használom. Kiváló minőség, vegyél sok ilyet! És milyen igazuk van!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr71234495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandibacsi 2007.11.21. 00:40:25

Szerintem az kurvaélet, hogy ez a legjobb cikk a kuroszon.Eddig.
süti beállítások módosítása