okt
25
:::nándibácsi:::
5. forduló, Zalagyöngye – FC Sör 2:3; Gól: Szabó D(2)



Sajnos szombat munkanap lévén, csak a csapat léhűtő tagjai (Lajos, Máté, Sanyi és jómagam) jelentek meg a Beac betonján reggel 9-kor. BD mindennemű igérgetése ellenére sem érkezett meg, telefonja kikapcsolva, így már a meccs előtt nehéz helyzetbe kerültünk. A rendkívül „sportszerű” ellenfél, nemcsak azt nem engedte, hogy az előttünk pályára lépett Kofolából mezőnyjátékost igazoljunk, hanem abba sem mentek bele, hogy 4 a 4 ellen jáccunk (mi a JÓFEJ csapat, ezt nemegyszer bevállaltuk régebben). A végig segítőkész Kofolától így csak a kiválóan védő Kanyó kapust igazoltuk le a meccs idejére.

A csapat ennek megfelelően két felfutó, irányító hátvéddel (Lajos és Sanyi) valamint két védekező, hátrafutó csatárral (Máté és én) állt fel a bunkók (na jó, lehet, hogy szimplán csak győzni akartak) ellen. A taktikai táblán, már ha lett volna nálunk ilyesmi, ez valahogy így nézett volna ki:

Highslide JS
Taktikai tábla









A játéktudásban csapatunk tagjait MEG SEM KÖZELÍTŐ ellenfél értékelhető momentum nélkül, három fölöttébb SZERENCSÉS lövésből szerezte góljait. Csapatunknak még az emberhátrány ellenére is 5-6 komoly helyzete volt. A vereség így egyértelműen az egyenlőtlen kűzdelem okozta izomfáradtság, a komolytalan otthon alvó illetve a túl sokat dolgozó csapattagok számlájára írható. A mérkőzés utáni érthető rosszkedv során felmerült BD csapatból való végleges kizárása, amit végül csak azért nem tettünk meg, mert azért mégiscsak tanársegéd. Jövő héten a tanszéki szuperrangadó következik a Kofola ellen (szombat, 8:15). György Laciék szombati rendkívül sportszerű és segítőkész viselkedése ellenére is borítékolható, hogy a régészeti tanszéken jelenlévő egészséges versenyszellem nem fog barátságos hangulatú mérkőzést eredményezni. Persze akkor nem is beszélhetnénk rangadóról.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurosz.blog.hu/api/trackback/id/tr48207026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Surda 2007.10.25. 14:23:09

nem értem a taktikai táblát! ez baj?

nándibá 2007.10.27. 17:16:15

hát vsz ezért (is) kaptunk ki.

bíró 2007.11.02. 20:46:43

srácok, én láttam a nevezett meccset, azért az ellenfeleteknek sokkal több helyzete volt:) de lehet teljesen másképp alakul az eredmény ha megvagytok...

izé 2007.11.03. 22:04:51

Nem volt több helyzetük, csak úgy nézett ki. Mindent előttek messziről a semmibe, amikor látszott, hogy semmi 5letük sincs, hogy mit is akarnak csinálni. Sajnos 3 beakadt...

nandiba 2007.11.05. 12:42:25

A tenyek kedveert: egyik goljukat sem helyzetbol rugtak, beakadt 2 tavoli loves, a 2. pedig konkretan veletlen volt. 1 az egyes zicceruk nem volt, nekunk volt 4... Legyunk oszintek egy kozepes csapat tizet rugott volna nekunk igy emberhatranyban; es ez a legbosszantobb, hogy ezek a sracok nem tudtak focizni es igy is kikaptunk toluk.

Fc Sör 2007.11.05. 22:34:17

bíró: nem tudom ki vagy, de kösz...
kedves zalagyöngye: nem tudunk focizni? meglátjuk a visszavágón... idáig egy vereségünk van egy ki-ki meccsen győzött minket le a tao te kings, 5-4-re, akik vezetik a bajnokságot. tényleg semmi baj nincs, de butaságokat ne állítsatok! nem akarunk ellenségeskedni, reméljük ti sem. a visszavágóra teljes csapattal gyertek, és megpróbálunk egy sportszerű meccsen ismét felülkerekedni. győzzön akkor a jobbik! sok sikerta továbbiakban!

nándibá 2007.11.06. 20:42:06

Jó akkor tudtok focizni. Akkor csak szimplán bunkón viselkedtetek.

Fc Sör 2007.11.07. 19:21:53

jólvan srácok, gyúrjatok a visszavágóra. addig minden kritika gyenge próbálkozás...
süti beállítások módosítása